דרוש מידע לפי מה מחשבים דמי אבטלה?

• הוסף לסימניות
באתר של ביטוח לאומי כתוב שהחישוב הוא לפי השכר הממוצע של 6 החודשים החייב בדמי ביטוח.
איפה אפשר לראות בתלוש מהו הסכום של השכר החייב בדמי ביטוח?

אם באחד מה6 חודשים האחרונים העובד הוצא לחלת בחלק מהחודש-
אפשר לבקש שלא יחשבו את החודש החלקי הזה?

אשמח למידע

• הוסף לסימניות
באתר של ביטוח לאומי כתוב שהחישוב הוא לפי השכר הממוצע של 6 החודשים החייב בדמי ביטוח.
איפה אפשר לראות בתלוש מהו הסכום של השכר החייב בדמי ביטוח?

אם באחד מה6 חודשים האחרונים העובד הוצא לחלת בחלק מהחודש-
אפשר לבקש שלא יחשבו את החודש החלקי הזה?

אשמח למידע
לפי הידוע לי החישוב של של 3 חודשים רצופים הכי גבוהים מתוך החצי שנה האחרונה
לאחר קבלת התשלום מונפק באתר (בד"כ גם נשלח בדואר) חישוב החודשים ודמי התשלום
ניתן לבקש ולערער על ההחלטה אך זה נתון לשיקול דעתו של הפקיד
לגבי חופשה ומחלה שנלקחו בחודשים אלו וירדו מהשכר הם אמורים לפי החוזר של ב"ל להחשב אבל כמובן לא מחושב ברגיל אלא צריך לבקש בקשה מיוחדת
באשכול דומה כתבתי את הניסוח המדויק שכתבתי להם כמה פעמים וקיבלתי את הכסף גם על הימים האלו
תנסו לחפש אותו אני לא מוצאת כרגע את הניסוח אצלי

• הוסף לסימניות
הי!
רציתי לשאול אם יש למישהוא מידע אם אני תובעת דמי הבטלה במקרה של התפטרות ויש לי שלילה של 90 יום
עלי להתייצב בלשכה כל אותם ימים? או שאני רק צריכה להרשם ולחכות בבית 90 יום ורק אחרי זה להתחיל להתיצב?
במילים אחרות ה90 יום הם ימים של התייצבות?
אשמח לקבל תשובה למישהוא עם ניסין בעניין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה