לפי מה ??

• הוסף לסימניות
שלום ושבוע טוב
אולי זה נשמע שאלות של מישהי ממש מתחילה (אכן כן ...לפחות ספיציפית בתחום האירועים והפלאשים )
אז רציתי לשאול לפי מה קובעים כמה תמונות מביאים ללקוח ?
אני מניחה שאין דומה בת מצווה לכמות התמונות בחתונה מן הסתם ...
לפי מה קובעים מחירים ?
טירחה ,מקצועיות ..זמן?איכות ?
ובדיסק עצמו מה אתם נוהגים להשים ? את כל התמונות ?( למעט עין פוזלת , פה פעור שרואים את כל הסתימות) או שמה ?
וגם שמים את התמונות כמו שהם או שצריך להמיר אותם מ jpg ?

• הוסף לסימניות
אני מתמחרת אירועים לפי שעה (יש מינימום שעות), נותנת את כל התמונות בדיסק ומדפיסה 20 בלי אלבום.

• הוסף לסימניות
אבל לפי מה קובעים כמה את לוקחת לשעה ?
והאם יש מצב שצלם לא מפתח תמונות ??

• הוסף לסימניות
טרנד חדש להוזלה:
הלקוח אומר לך "עזבי, אל תפתחי, אני אפתח לבד. תני לי רק דיסק" ומבקש הנחה של 200 ₪- זה הרי בלי פיתוח...
זה בד''כ נפוץ בצילומי חוץ או בסטודיו.
אגב, אם את בכיוון כזה, צלמי על JPEG, כי אחרת הוא לא יראה את זה. אפשר גם ברואו, אבל JPEG זה העיקר.

• הוסף לסימניות
רב הצלמים עושים לפי 7 שעות (אני מדברת רק על חתונות), וכל שעה נוספת- תשלום נוסף.
כ אחד ומחיריו, נע בין 2000 ש"ח לערב עד 6500 ש"ח. (לא מדוייק, בערך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה