- הוסף לסימניות
נראה לי שזה לא מוסמךאם אין מישהו ברחוב (10 מטר) אין חובה ואם מקבלים קנס, הוא לא חוקי.
אלא שיש כאלו שהצליחו לבטל את הקנס עם נימוק זה
נראה לי שזה לא מוסמךאם אין מישהו ברחוב (10 מטר) אין חובה ואם מקבלים קנס, הוא לא חוקי.
נראה לי שזה לא מוסמך
אלא שיש כאלו שהצליחו לבטל את הקנס עם נימוק זה
hm-news.co.il
כל אחד יכול להגיד את זהקרובי משפחתי מתגוררים במרכז הארץ, באחת מהערים השכנות לבני־ברק.
שוטרים בודדים נצפו ברחובות, אם בכלל, במשך החודשים האחרונים; וגם אז, אכיפה לא היתה.
בכל מקרה, כבר נכתב שיש להשוות את אחוזי העברות בציבור החרדי לעומת מקביליהם, והאכיפה כאן ושם [לאפוקי מהשוואת כמות הדו"חות והנמנים על המחנות].
התוצאות ממחקר כזה, נאמר בעדינות, די־ברורות.
אני מסתובב בשכונות כאלה וכאלה בחרדים פי כמה. בכל שעות היום.כל אחד יכול להגיד את זה
אני מתגוררת בשכונה חרדית מסתובבת בכל שכונות החרדיות של העיר ירושלים ובקושי ראיתי שוטר
לפעמים יש ולפעמים אין
אם רוצה לנשום שיתכבד וישב בביתו ולא יפזר וירוסים קטלניים בשביל הנוחות שלו.סליחה, אל תשווה פלאפון בנהיגה, לצורך לגיטימי שלבן אדם ביום חם-
לנשום!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים