לפני ואחרי

• הוסף לסימניות
עד התמונה עם הכיפה הייתי בטוחה שזה בת...:)
תמונות מדהימות!
את מצלמת גם מחוץ לביתר?

• הוסף לסימניות
עוד שבועיים לא יהיה לאף אחד ספק אם זה בן :p:p

ברור שאני מצלמת לא רק בביתר. מצלמות לא פועלות על GPS :) ויש קליטה בכל הארץ.

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא מצלמת ב10 בבוקר כנירה בגלל זה לא נישרפו לי.
ואני מאוהבת בשדה הזה וצילמתי תבנות שלי שם לפני שבועיים ויש תמונות בבלוג http://photosbyriki.com/blog_he/?p=161

• הוסף לסימניות
הצצתי בבלוג, ונשארתי ליותר מהצצה. תמונות יפות מאוד!
זה מדהים איך שבכל שעה זה נראה משהו אחר לגמרי.
בבוקר- כל כך הרבה שלווה, ובשקיעה- מאוד דרמטי.

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!
אפשר לשאול איפה נמצא השדה המדהים הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;760314:
הצצתי בבלוג, ונשארתי ליותר מהצצה. תמונות יפות מאוד!
זה מדהים איך שבכל שעה זה נראה משהו אחר לגמרי.
בבוקר- כל כך הרבה שלווה, ובשקיעה- מאוד דרמטי.

אני לא הייתי קוראת לזה אור דרמתי אלה אור אחורי.

ולצערי הייתי בשדה ברביעי והפרחים כבר חצי נבולים. כמה עצוב

• הוסף לסימניות
לא האור דרמטי. התמונה עם האור האחורי היא דרמטית:):D

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!
אפשר לשאול איפה נמצא השדה המדהים הזה?
כנראה שזה סוד... ;)

• הוסף לסימניות
והוא פתוח למבקרים רק בימי שישי ושבת ולדעתי השבוע הקרוב זה הפעם האחרונה שהם יהיו פתוחים בגלל שניגמר העונה

• הוסף לסימניות
היינו שם יום העצמאות ואמרו שפתוח גם שבוע הבא
תבדקי באתר יש טלפון ותבררי איתם

• הוסף לסימניות
גם אם השדה פתוח הפרחים יכולים להיות נבולים. העונה נגמרת מאוד מהר כמו שכתבה ריקי.

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות לגמרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה