נכתב ע"י prog;791176:תגובת פרוג:
ינח היקר/ה מכיון שאינך נמנה על תלמידי פרוג, והנך נזון משמועות גרידא חסרים לך הרבה מאד פרטים:
פרוג זה גוף שבכלל מתוקצב על ידי קרן שמטרתה להמיר את הדת. בפרוג נכנסים לקורס יהודים ויוצאים משומדים עם קוקו ועגיל באף.
תנאי הסף של הקורס: זה טלויזיה בבית, אכילת חמץ בפסח, וחובה להגיע לשיעורים המתקיימים בשבת בבוקר.
מצטער,נכתב ע"י 1020;791194:לדעתי בדיחה לא מוצלחת !!!
היו לנו הרבה שאלות ותהיות ותשובה זו היתה סתימת פיות בלי להתיחס לנושא
בצורה אוביקטיבית.עם כל הקושי שבדבר
נכתב ע"י 1020;788606:אני מצטרפת לכל מילה מניסיון.
אני למדתי אצל מורה פרטי\ת(לא לחשוף)וממש לא מרוצה.!!
משתלם לשלם קצת יותר ולצאת עם ידע מושלם ולא "חלתורה"
מבחינת הרוחניות אשמח גם אני לדעת מה המצב(אני מתלבטת להתחיל ללמד הכל מהתחלה)
נכתב ע"י 1020;789311:איציק הוא מורה מהמובילים בתחום הוא צלם אמן ומורה אמן!
עם כל הכבוד.ובלי להוריד מאף אחד חלילה הייתי מאד שמחה ופחות מתלבטת
אם לבנות היתה המורה אשה!!!!
נכתב ע"י KATZ;789738:לנו בהתחלה הייתה אישה אבל אין על איציק!!!
נכתב ע"י יצירתית;789342:כנראה שזה קצת קשה למצוא צלמת שהיא ברמה כזו
אולי עוד כמה שנים יהיה, כשהבוגרות של פרוג ישתפשפו קצת![]()
נכתב ע"י מאחורי המצלמה;791331:לינח ולשאר המלעיזים...
תבדוק טוב!!!!!
לא היו כאן עוד מלעיזים!
ואני מבקשת התנצלות
נכתב ע"י ינח;791352:אכן, פרוג הוא מקום לימודי מקצועי- ברמה גבוהה! אין ספק!
אבל מה שקרה באופן חד-פעמי (אקווה שכך) היה לא בסדר,
ואם כולם קפצו זה אומר שהיה על מה...
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים