בקשה לפתוח סרטון שלא נתמך בנטפרי לצורך מקצועי טיפולי

• הוסף לסימניות
הרצאה טיפולית האם יש אפשרות לפתוח או להוריד סרטון מסויים שלא נתמך בנטפרי לצורך מקצועי טיפולי אם כן אודה מאוד

• הוסף לסימניות
עדיין לא נבדק
גם אם זה חסום , אפשר לפנות אליהם ויש להם שירות "גוי של אינטרנט" והם פותחים בסיבה מוצדקת

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם אפשרי? סרטון ספציפי מקצועי ?

• הוסף לסימניות
תפני אליהם.

• הוסף לסימניות
הם טוענים שזה לא לפי הכללים שלהם לכן אני שואלת האם מישהו יכול לפתוח בצורה נוספת?
ודאי שלא
רק הם יכולים לפתוח לך כל עוד את דרכם.

• הוסף לסימניות
ודאי שלא
רק הם יכולים לפתוח לך כל עוד את דרכם.
זה נכון אך אולי אם יש למישהו סינון אחר וכן נפתח ויכול לשלוח לי בגמבו מייל את הסרטון לזאת הכוונה שלי .

• הוסף לסימניות
זה נכון אך אולי אם יש למישהו סינון אחר וכן נפתח ויכול לשלוח לי בגמבו מייל את הסרטון לזאת הכוונה שלי .
אז להבא כדאי שתכתבו ברור יותר בהודעה הפותחת.

לדוגמא-
"אני מסונן ע"י נטפרי ויש סרטון שלא נפתח לי, אשמח אם מישהו יוריד וישלח לי אותו"

• הוסף לסימניות
אז להבא כדאי שתכתבו ברור יותר בהודעה הפותחת.

לדוגמא-
"אני מסונן ע"י נטפרי ויש סרטון שלא נפתח לי, אשמח אם מישהו יוריד וישלח לי אותו"
פתחתי אשכול חדש תודה!

• הוסף לסימניות
מישהו שזה בתום שלו מקצוע הטיפול או מתאים לזה יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לעזור בזה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

האם יש אפשרות להוריד סרטון מיוטיוב בנטפרי ללא צורך בהורדת תוכנה?
אם לא, אשמח לעזרה בהורדת הסרטון והעלאה לכאן כקובץ
מדובר ברצועת מנגינות אינסטרומנטלית, פתוח בנטפרי.
תודה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה