לצאת מהנקיונות אל הטבע

• הוסף לסימניות
בין נקיון לסידור ארון
משהו מהשבוע האחרון :)

קבצים מצורפים

• אווז-2.jpg
    KB 298.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תמונה מקומפזת כראוי,
חבל על העיבוד, במקרה הזה הוא לא משדרג את התמונה

• הוסף לסימניות
אדיר!!!!!!!!!! אדיר !!!!
ציור אגדי!
אהבתי את הדף הקנסון שבחרת לצייר עליו.
מוכשרת:)

• הוסף לסימניות
בא לי לקפוץ למיים המתוקים והרגועים...
יופי ושלווה בציור. תודה!

• הוסף לסימניות
ציור מקסים.
מזכיר לי את "מסע הפלאים של נילס הולגרסון" :)

האפקט של הטקסטורה הזו לא מוסיף לדעתי.
קצת יותר קונטרסט גם יכול להוסיף, אבל זה עניין אישי.

• הוסף לסימניות
מכיון שאני פתחתי דרך הודעות אחרונות לא שמתי לב באיזה פורום זה נמצא והייתי משוכנעת שמדובר בפורום צילום עד לתגובה הרביעית... ציור מדהים וחי!!! :)

• הוסף לסימניות
מהמם..עדיין לא ברור לי איך את עושה את זה :rolleyes:

• הוסף לסימניות
האווז נראה ממש אמיתי - מאד קשה להבחין שמדובר בציור!

• הוסף לסימניות
סליחה שלא הייתי כאן למעלה משבוע כדי להגיב,
תודה רבה לכולם ושבת שלום.

• הוסף לסימניות
אותו הציור ללא רקע קנבס או עיבוד.
שבוע טוב לכולם.

קבצים מצורפים

• אווז3.jpg
    KB 713.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אדיר, לאה!!!!
והמים כל כך זוהרים משמאל, מתחשק להציץ לאגם.
האווז אדיר (:
וכל כך נקי, רואים שפסח מגיע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה