דרוש מידע לצורך פרויקט מסוים אשמח לחוו''ד המקצועית והאנושית. תודה!

• הוסף לסימניות
במסגרת פרויקט מסוים במשפחה המורחבת שלנו,
החלטנו לנסות לקבל על עצמנו לומר קטע מסוים בתפילה כל יום בעז''ה.
לדוג' פרק תהילים מסוים שכל אחד יקפיד לומר אותו כל יום.

לצורך כך אשמח לחו''ד המקצועית...

כיון שב''ה המשפחה גדולה בע''ה ומגוונת, רציתי לעצב כעין תזכורת יומית לעניין.
אבל התלבטנו קצת מה ייתן יותר מוטיבציה לעניין,
מה יהיה נעים יותר לעין,
והכי חשוב מה יגרום הכי הרבה שהבנ''א שרואה את זה יקרא את זה כאן ועכשיו ולא ידחה ולבסוף ישכח...

האפשרויות בנתיים:
*קובץ תמונה- עיצוב גרפי של הטקסט- עם שינויים קלים מידי פעם לרענון.
*וידאו טיפוגרפי- עיצוב מונפש של הטקסט -ג''כ עם שינויים קלים מידי פעם לרענון.
*וידאו קליפ- טיפוגרפיה מונפשת בתוספת של אדם שיקריא...(אולי נשמע יפה אבל לי זה היה נשמע קצת מתיש..)

חשוב לי לשמוע את כל הדעות בענין,
גם אם הלכת על הכיוון של הוידאו קליפ- חשוב לי לשמוע רעיונות של אדם רלוונטי לעניין. (ככל הנראה נצטרך 2 גרסאות בשביל הנוסח וההגיה).
כי באמת ב''ה התברכנו במשפחה מאד מגוונת מכל הבחינות.

תודה רבה מראש על הכל!

• הוסף לסימניות
אותי היה מושך מספר 2.
קובץ תמונה זה משהו שהעין יכולה לדלג עליו
ווידאו קליפ יכול להיות מתיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה