דרוש מידע לצלם ציור שמן בלי אישור של הצייר ולהדפיס בבית דפוס על קנבס זה גזל או לא?

• הוסף לסימניות
בהדפסה על קנווס - האם לא תבדילו בין ציורים שצוירו בטכניקות ובצבעים שונים?
בתמונה זה ממש שונה לא רואים את המשיכה של המכחול וכו
יכול להיות שזה יותר יפה מסתם תמונה אין לי מושג

• הוסף לסימניות
לכל המתלהמים:
מי אמר שזה אסור?
אם אני חושב שאני בעצמי זו יצירה אומנתית אז אסור לצלם אותי?
בגדול, מה שחשוף לעין מותר בצילום מכונה אא"כ נאמר במפורש אחרת (כגון בראש ספר שנמכר וכד')
וחוץ מחריגים כגון שטחים צבאיים או ילדים ועוד

• הוסף לסימניות
למה לא יעלה על הדעת לגנוב את הקנווסים מבית הדפוס ככה בלילה טרם התשלום?
ומה ההבדל.
כמי שמכירה אמנים רבים שמשקיעים את נשמתם ביצירות, זה כואב מאדדד!
בגלל שאפשר להעתיק, מעתיקים ? גונבים!!!
וקנווס, מעטפה, חברת שליחויות או שוקולד ארוז יפה, אי אפשר לצלם ולגנוב... אז....מה לעשות... משלמים

• הוסף לסימניות
לכל המתלהמים:
מי אמר שזה אסור?
אם אני חושב שאני בעצמי זו יצירה אומנתית אז אסור לצלם אותי?
בגדול, מה שחשוף לעין מותר בצילום מכונה אא"כ נאמר במפורש אחרת (כגון בראש ספר שנמכר וכד')
וחוץ מחריגים כגון שטחים צבאיים או ילדים ועוד
אז גם תמונות של צלמים וכדו', (שגלויים לעין...), מותר לך לקחת ולהשתמש???

• הוסף לסימניות
כתבתי לו, ש @איתמר נתן הוא אדם כמוני וכמוך, ו'מה דעביד עלך אל תעשה לחברך',
כך שגם אם תמצא 'רשות התורה' אתה 'נבל' מהודר.
האדם ההוא, לא הפנים והמשיך בפטפוטיו.
זו התשובה
וזו הסיבה שעוד לפני ששואלים רב אם מותר או לא
אמורים לכאורה לעצור ולוותר על התענוג.

איכשהו אני מניחה שכל המשכפלים למיניהם
אינם עוסקים באומנות ויצירה
וכל אלו הנמנעים מלהעתיק- יודעים עמל יצירה מהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה