כללי לקוחה רוצה עבודה שעשיתי לה פתוחה

• הוסף לסימניות
(העבודה היא תמונת מחזור לבית ספר)
האם אני יכולה לבקש ממנה כסף? וכמה אחוזים מהעלות של העבודה?

• הוסף לסימניות
לא מקובל לתת פתוח.
דיברו על זה פה בפורום כמה פעמים.
בוודאי שצריך לשלם על זה יותר.
לא יודעת כמה

• הוסף לסימניות
לא נותנים פתוח. היא ביקשהממך תמונה ושילמה לך על תמונה - אין סיבה שתקבל את החומר גלם שעליו עבדת.
תתמחרי את זה בכמה את חושבת שזה שווה (בד"כ, זה שווה המון.. תחשבי שיקחו את הקובץ שלך ויעשו עם זה עוד מלא תמונות מחזור רק ישנו כל פעם את המשבצות.. ויעבירו לחברים ולשכנים וכו' וכו'..)

• הוסף לסימניות
50% מהעלות של העבודה.
לכאורה את הלקוח הזה בכל מקרה הפסדת (אחרת הוא לא היה מבקש קובץ פתוח)...

• הוסף לסימניות
50% ???? אם כבר, אז 250%.

• הוסף לסימניות
נכון אני גם בדעה של לא לתת קובץ פתוח.
אבל דווקא השבוע שיחררתי קובץ פתוח ללקוחה.
לפעמים...

• הוסף לסימניות
אני בכזה מקרה לוקח (כמובן רק בדיעבד) כפול, ז"א 100% מעלות העבודה (חוץ מתמחור העבודה)

• הוסף לסימניות
תמיד אני מתעקשת שלא לתת קבצים פתוחים לתיכונים שאני עובדת איתם. (שיטת העברת הקובץ לעיבוד ממשיך אצל הגרפיקאית הזולה יותר...)
היום השיטה השתנתה, כל פעם, מיד לאחר גמר העבודה, בקשה כתובה במייל: "נא לשלוח את הלוגו בנפרד, נא לשלוח את הרקע, באיזה פונט השתמשת; כנראה שאין לי אותו, אז תשלחי גם אותו..." :)
בקיצור... לא יעזור מה תגידי, תמיד תעמדי מול האופציה הזאת שרוצה את העבודות שלך אבל בתשלום מוזל בהרבה.
חיסכון ישראלי

• הוסף לסימניות
במקרה הזה,את יכולה לאחד את כל המרכיבים של התמונה,ובריבועים של הבנות להשאיר שחור,שהיא רק תוכל לשבץ את התמונות שהיא רוצה,אפשר להשאיר גם את הטקסט של שמות הבנות שיהיה ניתן לשינוי...והרי לה קובץ פתוח :)

• הוסף לסימניות
ולהשאיר את שם בית הספר וכל הנתונים,
שלא יעלה בדעתה להשתמש בזה בשנה הבאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה