לקוחה שלי רוצה שאני ירכיב לה מפרט טוב לגרפיקה....

• הוסף לסימניות
לקוחה שלי לומדת צילום דיגיטלי ועריכת תמונות...
השאלה שלי על איזה מסכים כדאי להמליץ שהם מתאימים יותר לגרפיקה ואיזה תכונה חשובה למסכים לגרפיקה..
בקשר לכרטיס מסך מה צריך להקפיד או שאפשר להשתמש בכרטיס המובנה וכללית מה עדיף לגרפיקה ATI,NIVIDIA,INTEL
תודה מראש

• הוסף לסימניות
המסך לא חשוב אבל הכרטיס מסך חשוב מאוד

סוג המסך לא משמעותי... מה שחשוב זה כרטיס מסך טוב שעולה יותר מ 200 ש"ח
והרבה זיכרון RAM וזיכרון מטמון במעבד

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון, יש הבדלים של שמים וארץ בין מסכים זולים מבוססי פאנל TN למסכים רציניים מבוססי ips או pva

דווקא הכרטיס מסך לא חשוב ככ לכל אחד. למי שעובד הרבה עם תלת מימד כמו מאיה או 3dmax אז כרטיס טוב יכול מאוד לשפר את העבודה, וגם למי שעובד עם פרמייר חמש ומעכרטיס תומך CUDA יכול מאוד גם לשפר את הביצועים במידה והוא מותקן נכון.
אבל למי שעיקר עיסוקו בדו מימד אין כמעט הבדל בין הכרטיס המשולב במעבדי הסנדי -ברידג החדשים לבין כרטיס GEFORCE ממוצע.

• הוסף לסימניות
תודה
אני ישמח לדעת על מסכים מומלצים

• הוסף לסימניות
ומה דעתך על המסך הזה U2312HM של dell

• הוסף לסימניות
אוקי אז המפרט שבניתי או כך:
לוח GA-H61M-USB3-B3
מעבד i5-2400
דיסק קשיח WD WD5000AAKX
זיכרונות 2*2 גיג'ה - Kingston Hyper X Blu KHX1600C9AD3B1\2G
צורב Sony AD-7\5240S
מארז Solid 1807 ( front USB3 )
מסך Dell U2312HM ( IPS panel )
מקלדת ועכבר Microsoft Wireless Desktop 2000 BlueTrack  
המחיר 4180 מה דעתך?

• הוסף לסימניות
הזיכרון לא נמוך?
הדיסק קשיח קטן?

• הוסף לסימניות
הזיכרון לדעתי מספיק כשמדובר במעבד I5 והדיסק קשיח הוא פרט שקשור ללקוח אם הוא רוצה שיגדיל אבל אני שואל על המחשב הזה מבחינת מחיר אני לא רוצה לקחת מחיר מוגזם ואני מעדיף לשלוח אותה לחנות שתמכור יותר בזול אם מה שאני משיג זה יקר
בכל מקרה לשנות זיכרון ולהכפיל את הדיסק קשיח זה לא הסיפור השאלה היא מבחינת הלוח והדברים העיקריים במחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;661150:
הזיכרון לדעתי מספיק כשמדובר במעבד I5 ו
מה הקשר בין המעבד לזיכרון ??

• הוסף לסימניות
כי אין ענין לתת זיכרון גדול למעבד כזה המחשב בממלא יספק את הביצועים שהוא מספק עם מעבד i5 מה שנקרא שצוואר הבקבוק לא יהיה בזיכרון
תקן אותי אם אני טועה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;661487:
תקן אותי אם אני טועה
כן לצערי אתה טועה.
להבדיל ממה שהרבה חושבים ההבדל בין I5 ל I7 הוא בעיקר במיתוג ובפלח שוק. שניהם ארבע ליבות עם מבנה פנימי זהה לחלוטין רק תדרי שעון קצת שונים ותוספת של הפונקציה HT ל I7 (שגם ככה היא שנויה במחלוקת כמה היא מועילה ,אם בכלל, ואולי לעיתים אף להיפך). הפער בין I5-2500 ל I7-2600 הוא במקס 10-15 אחוז, וגם זה רק בסיטואציות שדורשות הרבה עיבוד.
הכוונה שלי שאין שום קשר בין כמות הזיכרון למעבד. משתמש שיש לו צורך בכמות זיכרון גבוהה יחסית, למשל כי הוא עובד בו זמנית על הרבה תוכנות או שהוא עובד בתוכנות שהם X64 טבעיות ובקבצים מאוד גדולים (כמו קבצי RAW ב PS וכדו) יהנה מכמות גדולה של זיכרון בין אם יש לו I3 או I7 בדיוק באותה מידה.

• הוסף לסימניות
אוקי קיבלתי הגדלתי לה את זה ל8GB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה