אברהם קורניק
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה הטלפון של 018 ???
הגדרת בראוטר את הספק של 018 או שנשארת עם הספק הישן?אני הייתי ב 019
ושמעתי על המבצע של 018 דרך פיק אפ
והתחברתי מיד דרך תשתית של בזק וראוטר שרכשתי מבזק
במבחן המעשי האינטרנט עבד באיטיות נוראה תוך יומיים חזרתי ל 019 ועובד לי מצוין
אמנם הניתוקים המדוברים בשרשור זה גם אני חוויתי,
אבל זה כלום לעומת זה שאתה כל היום מנסה להתחבר ובכל לא עובד או עובד מאד איטי...
ובכל פעם שהתקשרתי הם עונים לך שמבחינתם הכל בסדר...
(הראוטר נרכש מבזק כחצי שנה קודם לכן כך שסבירות רחוקה שהבעיה היא בראוטר בעוד שב 019 הכל עבד לי חלק!)
אם מענין אותך דבר איתי באישי אני ישמח לעזור..מה הטלפון של 018 ???
ברור !!הגדרת בראוטר את הספק של 018 או שנשארת עם הספק הישן?
תמיד יש אפשרות להתחבר עם הספק הישן כל זמן שלא ניתקת בחברה זה לא משהו שמתניד אוטומטי..ברור !!
איך נראה לך שזה היה עובד אם לא הייתי שם משתמש וסיסמה של 018
נכוןתמיד יש אפשרות להתחבר עם הספק הישן כל זמן שלא ניתקת בחברה זה לא משהו שמתניד אוטומטי..
תפנה לחברה שלך, או לסוכן.מישהו יודע איך מעלים את המהירות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים