כללי לקוח רוצה לשנות גודל ע"י הבית דפוס

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקוחה שלי שעיצבתי לה כרטיס מסוים רוצה לשנות את הגודל שלו והקיפולים וכ'.
כנראה שהדפוס הציע לה את השינוי כלול במחיר והיא לא רצתה לשלם לי על השינוי אז פשוט בקשה ממני לשלוח את הכרטיס לבית דפוס ושלחתי לתומי,
אח"כ ספרה שהם ישנו לה את הגודל והכל, ושאשלח להם גם את הלוגו שלה.
מה עלי לעשות?

• הוסף לסימניות
לשמוח שנחסכה ממך טירחה מיותרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;788876:

לי זה קרה שבדפוס הקטינו ספר שעמדתי לa5. בלי להודיע.
לא הבנתי במבט ראשון למה האותיות כאלה קטנות...

במקרה כזה כדאי לעיתים לא לקחת קרדיט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;788876:

הדבר הזה אומר שמעכשיו כל שינוי, הוספה, הורדה וכד'-
לא ייעשה דרכי אלא דרך בית הדפוס.
והשינויים קורים הרבה.
בקיצור- עיצבתי כרטיס, והעברתי את העיצוב למישהו אחר שיעשה בו כבתוך שלו.
גם את היית שמחה כ"כ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;788885:
הדבר הזה אומר שמעכשיו כל שינוי, הוספה, הורדה וכד'-
לא ייעשה דרכי אלא דרך בית הדפוס.
והשינויים קורים הרבה.
בקיצור- עיצבתי כרטיס, והעברתי את העיצוב למישהו אחר שיעשה בו כבתוך שלו.
גם את היית שמחה כ"כ?

כן. מעדיפה את זה על הגרושים שיכולתי להרוויח על השינויים.
ככל שתרפי, ותשתחררי מהמחשבה של "אוי, הפסדתי עכשיו 2 גרוש", כך תראי יותר ברכה, נחת ורווחה בעמלך.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה תלוי מה העבודה.
אם היא רק לוקחת את הלוגו והם משתמשים בו לניירת - זה לגמרי מקובל, ובשביל זה הלוגו שלה עם כל הזכויות ובקובץ פתוח.
אם עשית כרטיס ביקור או מודעה או פולדר והיא צריכה גם מעטפה ובלנק "והדפוס יעשו לה"- אישית, לא הייתי מאפשרת דבר כזה על בסיס הגרפיקה שהכנת.

מצד שני, אם זו הגישה של הלקוחה..... אז כנראה שתמצאי את עצמך מתמקחת על השני גרוש הנ"ל.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;788934:
מצד שני, אם זו הגישה של הלקוחה..... אז כנראה שתמצאי את עצמך מתמקחת על השני גרוש הנ"ל.....

בדיוק.
מי שזו גישתו, לא משתלם לי לעבוד איתו.
ב"ה יש מספיק אחרים שיודעים להעריך.

• הוסף לסימניות
בכלל אבל בכלל לא בטוח שלקוח שמוצא דרכים לחסוך כסף הוא גם כזה שמתקמצן כשמגיע זמן תשלום. ייתכן שהוא פשוט לא מבין את הדקויות בין התיקונים של הגרפיקאי/ת לבין זה של הדפוס וצריך פשוט להבהיר לו את זה בדרך הנכונה.
ולגבי לתת קבצים לדפוס, הדין זהה בדיוק לכל הדיונים שנערכו מעל גבי הפורום הזה אם נותנים ללקוח קבצים פתוחים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה