דרוש מידע לקוח שדורש תיק ניכויים ואין לי מה עושים??

• הוסף לסימניות
יש לי עוסק פטור ועד כמה שידוע לי שכיוון שאינני מעסיקה עובדים אינני חייבת בתיק ניכויים.
עכשיו עשיתי עבודה ללקוחה שלא מוכנה להוציא צ'יק בלי מספר של תיק ניכויים
(קבלה יש לי לתת לה אבל בלי תיק ניכויים)
נתקלתם פעם בכזה דבר?
האם אמור להיות לי תיק ניכויים?
ואם לא איך היא יכולה לשלם לי?
אשמח לקבל מידע

• הוסף לסימניות
מתקשרת למס הכנסה - פקיד השומה שבאיזורך
ומבקשת אישור לפטור מניכוי מס
בד"כ תתבקשי לשלוח את הבקשה בפקס ותוך 24 שעות יש לך פטור.
לכל מי שמתעסק עם מוסדות חשוב מאד לדאוג לפטור,
אחרת יכול לרדת להם 30 אחוז מההכנסה
ואם אכן יש פטור יקבלו את זה בחזרה רק לאחר הגשת הדוח השנתי

• הוסף לסימניות
נראה לי שהיא מתכוונת לאישור ניהול ספרים.
בד"כ כל מוסד שצריך להוציא צ'ק לנותן שירות, יכול לבדוק באתר של מס הכנסה האם יש לעסק אישור ניהול ספרים.
יכול להיות שהאישור שלך לא בתוקף ואת צריכה לחדש אותו.
זה ענין טכני שאפשר לסדר אותו בקלות.
אם יש לך רו"ח לעסק תבקשי ממנו שיסדר לך את זה.

• הוסף לסימניות
אישור ניהול ספרים אפשר לחדש אפילו דרך הטלפון.

אם היא מתעקשת על תיק ניכויים דווקא, תסבירי לה שעוסק פטור לא צריך את זה. ותבקשי ממנה בנימוס לוודא שאת צודקת אצל מנהל החשבונות שלה.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כנראה מדובר באישור ניכוי מס במקור שאם יש אפשר להוציא אותו דרך האתר, ואם לא יש להגיש בקשה דרך האתר
- לתיק ניכויים אין קשר לעוסק מורשה או פטור - זה קשור רק למי שמעסיק עובדים, או מי שמשלם שכירות לעסק (בלבן)

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כנראה מדובר באישור ניכוי מס במקור שאם יש אפשר להוציא אותו דרך האתר, ואם לא יש להגיש בקשה דרך האתר
- לתיק ניכויים אין קשר לעוסק מורשה או פטור - זה קשור רק למי שמעסיק עובדים, או מי שמשלם שכירות לעסק (בלבן)
או דיבידנד....

• הוסף לסימניות
כנסי לקישור המצ"ב ותבדקי אם יש לך אישור ופטור.
במידה ויש לך -מצויין שלחי לה. (היא אמורה כעיקרון להוציא לבד) ואם אין- טפלי בזה.
בהצלחה!!!
https://www.misim.gov.il/gmIshurim/firstPage.aspx
אכן נכנסתי כעת לקישור וקיבלתי אישור חתום על פטור מניכוי מס במקור.
תודה רבה על המידע!

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה להפיק אישור?
הוא רק נותן לי מידע
אבל לא אפשרות להפקת אישור

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה להפיק אישור?
הוא רק נותן לי מידע
אבל לא אפשרות להפקת אישור
בצד ימין בתחתית המסך, יש מקום להזין כתובת מייל
הזיני את כתובת המייל שלך, סמני שאת מעונינת באישור פטור מניכוי מס במקור ובאישור ניהול ספרים ותקבלי תוך מספר דקות את האישורים לתיבת המייל שלך

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
בצד ימין בתחתית המסך, יש מקום להזין כתובת מייל
הזיני את כתובת המייל שלך, סמני שאת מעונינת באישור פטור מניכוי מס במקור ובאישור ניהול ספרים ותקבלי תוך מספר דקות את האישורים לתיבת המייל שלך
תודה
אבל אין לי כזו אופציה...:-/

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי באישי את המס' עוסק ואני יפיק לך

• תודה
Reactions: srp

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה