כללי לקטלוג גודל A4

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את עזרתכם בתמחור של קטלוג ע"מ שאוכל לתת הצעת מחיר ללקוח.
פרטי העבודה:
קטלוג מוצרים גודל העמוד הוא A4, מספר העמודים - 40 עמודים, תמונות שצריכות לעבור צריבה - כ-150 תמונות, הקלדת כל המלל והמחירים, יצירת שלוש סקיצות לבחירת הלקוח (הסקיצה שתיבחר תשמש את כל הקטלוג), עיצוב כריכה, וכמובן עימוד של כל העסק הזה.

אציין בנוסף שהקטלוג שאעצב יודפס גם ב"מהדורת כיס" בגודל A6.

הייתי מעוניין לדעת כמה אתם הייתם לוקחים על:
1) סקיצת גריד נוספת מעבר לשלוש.
2) כל עמוד.
3) כריכה (3 סקיצות + כל סקיצה נוספת).
4) צריבה של כל תמונה.
5) הקלדת החומר.

אשמח לתשובה מהירה ובהירה :)
ישראל.

• הוסף לסימניות
צריבת תמונה זה כחצי שעה לפחות (תלוי מהם המוצרים ואיכות הצילומים - תבדוק מראש).
כריכה שלוש סקיצות זה שלוש שעות.
סקיצת גריד זה גם שעה לפחות. לפחות.
הקלדה- אל תעשה בעצמך! תן למישהו שמקצועי בזה (וגם אח"כ יהיו תיקונים -שלח אותם לפני השיבוץ והחלת הסגנונות וכל הבאלגנים)
סכם איתו על תיקונים כמה לכל תיקון (וגם איזה סוג תיקון..)
אותה סקיצה לכל העמודים זה משעמם. תחליף כל 10 עמודים או כל נושא צבע/רקע וכו'..
יצחק.

• הוסף לסימניות
לתמחר בשעות זה לא ממש חכם, שאלתי הייתה מה מחיר השוק לכזאת עבודה.

למישהו הפיתרונים?

• הוסף לסימניות
תשאל את ונתנו, ואל תשכח לשתף אותנו במה שאמר לך. הוא מקצוען גם במחירים.

(ונתנו, אנחנו עדיין מחכים- וכבר ממש בלי סבלנות -למחירון ולאיגוד!!!!)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את עזרתכם בתמחור של קטלוג ע"מ שאוכל לתת הצעת מחיר ללקוח.
פרטי העבודה:
קטלוג מוצרים גודל העמוד הוא A4, מספר העמודים - 40 עמודים, תמונות שצריכות לעבור צריבה - כ-150 תמונות, הקלדת כל המלל והמחירים, יצירת שלוש סקיצות לבחירת הלקוח (הסקיצה שתיבחר תשמש את כל הקטלוג), עיצוב כריכה, וכמובן עימוד של כל העסק הזה.

אציין בנוסף שהקטלוג שאעצב יודפס גם ב"מהדורת כיס" בגודל A6.
קח בחשבון שלפעמים בהקטנה צריך לשחק עם גדלי התמונות והטקסט, שיהיה קריא. לא תמיד מספיק רק להקטין. ולכן אני מציעה שלגבי ה-A6 תגיד ללקוח שאתה צריך לראות את החומר ואת כמות הטקסט, ורק אז תוכל להעריך כמה תעלה ההעברה לפורמט קטן.

הייתי מעוניין לדעת כמה אתם הייתם לוקחים על:
כל המחירים מתבססים על רמת העבודות שהעלת בעבר.
וגם, תלוי מאוד איזו רמה של עבודה הלקוח רוצה. יש קטלוגים פשוטים ויש יוקרתיים.

1) סקיצת גריד נוספת מעבר לשלוש -
לסקיצה הראשונית בשלוש גרסאות -
שליש מהמחיר הכולל של עיצוב העמודים (לא כולל הכריכה וההקלדה) כמקדמה.
לכל סקיצה נוספת - אני לוקחת 30% תוספת

2) כל עמוד.
לכזה מספר של עמודים - משהו כמו 80 לעמוד

3) כריכה (3 סקיצות + כל סקיצה נוספת).
בערך 300 ש"ח, לסקיצה נוספת - 30%

4) צריבה של כל תמונה.
לדעתי - כלול במחיר העמודים, ותלוי במורכבות המוצרים. זה משהו בסיסי ביותר אני משערת (למשל צריבה של מקרר לא לוקחת חצי שעה אלא חצי דקה...)

5) הקלדת החומר
תלוי בכמה מלל, ותמחור לדעתי לפי שעה.

אשמח לתשובה מהירה ובהירה :)
ישראל.

הורדתי את סימני הציטוט כי זה לא היה קריא

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה על התשובה הארוכה והמפורטת!

דבר שני לגבי צריבת התמונות, זה אמור להיות קטלוג למוצרים לגני ילדים, כמו כסא ושולחן מעץ, מטבחון וכו'. ככה שזה קצת יותר מורכב ממקרר..
כ-80% מהתמונות הן תמונות שצולמו בצורה מקצועית והשאר צולמו ע"י מצלמה ביתית.

לפי החשבון שלי יוצא כך:
40 עמודים * 80 ש"ח + 300 ש"ח כריכה + נניח 10 ש"ח לתמונה * 150 תמונות + 10 שעות הקלדה (הערכה מוגזמת שלי, אין שם יותר מידי מלל) - 500 ש"ח.

סה"כ 5500 ש"ח לא כולל סקיצות נוספות ושינויים ולא כולל הפיכה לפורמט קטן.
נראה לי מידי זול.. אני חושב ש7000 ש"ח לעבודה כזו זה יהיה יותר מנחמד נכון? :)

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
מהתרשמות מהעבודות שהעלית - זה בסדר גמור 7000 ש"ח, אבל אל תתן את זה מיד בסכום הזה אלא תוסיף 1000-1500 ש"ח 'ספייר', על תוספת שעות, המרה לפורמט קטן וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;346117:
קודם כל תודה רבה על התשובה הארוכה והמפורטת!

דבר שני לגבי צריבת התמונות, זה אמור להיות קטלוג למוצרים לגני ילדים, כמו כסא ושולחן מעץ, מטבחון וכו'. ככה שזה קצת יותר מורכב ממקרר..
כ-80% מהתמונות הן תמונות שצולמו בצורה מקצועית והשאר צולמו ע"י מצלמה ביתית.

לפי החשבון שלי יוצא כך:
40 עמודים * 80 ש"ח + 300 ש"ח כריכה + נניח 10 ש"ח לתמונה * 150 תמונות + 10 שעות הקלדה (הערכה מוגזמת שלי, אין שם יותר מידי מלל) - 500 ש"ח.

סה"כ 5500 ש"ח לא כולל סקיצות נוספות ושינויים ולא כולל הפיכה לפורמט קטן.
נראה לי מידי זול.. אני חושב ש7000 ש"ח לעבודה כזו זה יהיה יותר מנחמד נכון? :)

מה אתם אומרים?

המממ.... אז למה ביקשת עזרה בתמחור? :confused:

• הוסף לסימניות
לפני ששאלתי לא היה לי מושג כמה לדרוש על עבודה כזו, ואחרי שענית לי תשובה בהירה ומפורטת היה לי הרבה יותר קל להבין כמה זה שווה וכמה עלי לדרוש.. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה