לקיטנת בנים

• הוסף לסימניות
האם יש לכם להמליץ על גבר שעושה הפעלות לקיטנות
אולי מבלונים או רעיון אחר (לא קוסם)
אשמח מאד לשמוע,
תודה רבה'

• הוסף לסימניות
יש את שוורץ תאטרון בובות

• הוסף לסימניות
יוסלה אייזנבך.
דוד החקיין.

• הוסף לסימניות
את/ה עושה קיטנה לבנים?
איזה גילאים??
איפה אני צריכה דחוף!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dmc;1340428:
את/ה עושה קיטנה לבנים?
איזה גילאים??
איפה אני צריכה דחוף!!

גמני..

• הוסף לסימניות
אני מארגן קיטנה מטעם חיידר
לילדי החיידר.
מה יוסלה אייזנבך עושה? סוג של הצגה?

• הוסף לסימניות
אהרון קוטלר - מנגן על כל דבר שזז
ד"ר באבלס - מופע בועות סבון
מתוך נסיון של קיטנה שעשינו השנה .....

• הוסף לסימניות
יוסלה אייזנבך, לא עושה ממש סוג של הצגה,
אבל יש לו השפה בדיוק מה שילדים אוהבים

• הוסף לסימניות
אברהם לוריא- אברך שעושה הופעות מצחיקות בחיידרים וכדו'. הוא אלוף בחיקויים. העלו פה בפורום סרטון שלו לאחרונה, אני לא יודעת איך מעלים קבצים או קישורים, זה נמצא באשכול של סרטונים, חומרי קריאה וכו' לבין הזמנים, קוראים לזה "חיקויים". הוא אומר שם גם את מספר הטלפון שלו.

• הוסף לסימניות
אולי סדנאת נגרות, יש אדם בשם ישראל, אדם רציני וכשרוני שמלמד ילדים נגרות. בירושלים. אם תרצו אנסה להשיג מספר טל.

• הוסף לסימניות
שמעתי על אברהם לוריא שמאוד נהנים ממנו

• הוסף לסימניות
שלחתי לך בפרטי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מנדי ראב וחמשת הכוכבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה