דרוש מידע לקנות דירת גן או שיש חשש גדול ממקקים וג'וקים?

• הוסף לסימניות
מאיפה מקקים מגיעים? מהביוב!
מה עושים?
מחפשים את החורים בתוך הבית ואח"כ ליד המנול [מקור הביוב] בחצר, סותמים אותם
וזהו! היינו בקומה רביעית הגיעו מקקים מצינור מתחת לכיור, טיפסו 4 קומות, לטאה מהחלון
עכשיו בקומת קרקע, סתמנו חורים
אם יש מכת עכברים מתקשרים לעירייה כמה שכנים, הם שופכים חומר הדברה לתוך הביוב ונגמר הסיפור [כך היה לנו בירושלים]
רשתות למעופפים
סורגים לגנבים

מרוויחים:
אין מדרגות
חצר ומתקנים
תרפיה בגינון
הרפיה ושחרור
כניסה פרטית

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון גם סתימה בצינורות הביוב
במקרה של סתימה בצנרת הבניין
כל הביוב של כל הבניין מגיע לדירה בקומת הקרקע
באמת מזעזע
בבנין קודם קרה כמה פעמים ואז הזמינו אינסטלטור שהעביר את הביוב החוצה

• הוסף לסימניות
נחשים למנוע מגזימת עשב מיותר- יש ספרי שמונע ממנו לגדול

• הוסף לסימניות
ההורים שלי גרים בקומת קרקע
אין להם מקקים וש/ות' ולגבי הבביוב אחרי שעלה להם כמה פעמים- בזמנים קריטיים (בחג, במוצאי חג כמה דק' לפני יציאה מהבית- מה שכמובן עיכב אותם וכו' פשוט הוציאו את הצינור ביוב מחוץ לחצר (האריכו את הקו) ואם עולה- עולה בגינה ולא אצלם
הריח נשאר אבל הסירחון נגמר

• הוסף לסימניות
הדבר הכי מפחיד זה חתולה שהחליטה להתנחל בחצר שלכם
ואם הבית לא סגור ומרושת גם לחדור פנימה

• הוסף לסימניות
אל תשכחו שיש מעלה לדירת קרקע
שכמעט לא מצוי שהיה הטרדה של יונים
לעומת הקומות הגבהות שהם סובלים מזה אין סוף
בסוף לכל דירה יש מעלות וחסרונות רק צריך לדעת להתמודד עם זה

• הוסף לסימניות
אל תשכחו שיש מעלה לדירת קרקע
שכמעט לא מצוי שהיה הטרדה של יונים
לעומת הקומות הגבהות שהם סובלים מזה אין סוף
בסוף לכל דירה יש מעלות וחסרונות רק צריך לדעת להתמודד עם זה
אני גרה בקומה 5 ואין לי שום יונים

• הוסף לסימניות
התכונתי שיותר מצוי שהיה בקומות הגבהות לא מחייב שהיה
כמו שיותר מצוי בקומות קרקע עכברים מקקים וכו ......

• הוסף לסימניות
אצלי בקומה שלישית עשרות מקקים (שמנו הדברה אז הם מתים אחרי כמה דקות)
לא מצאנו עדיין את החור...
תחפשו את הצינורות, הנגר לא חותך מדוייק את הארון מסביב
בדכ יש רווח בין הצינור לארון
אפילו לנסות לסתום עם שקית ולראות עם יש הבדל
מקום נוסף שעולים זה לאן שהמים מהמקלחת זורמים, הפ פשוט יוצאים משם
אם שופכים לתוכו אקנומיקה עוזר לכמה ימים
עדיף מסנן יותר צפוף [ואולי גם לכיורי מטבח]

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות דירת גן, אבל חוששת מאד שבדירות קרקע ישנם הרבה מקקים וג'וקים (שאני פוחדת מהם ממש), כרגע אני גרה בקומה 5
וכמעט שלא מגיעים אלינו מקקים, השאלה היא האם יש לי מה לחשוש, שבאמת יש משמעותית יותר מקקים בדירות קרקע? או שאילו סתם חששות. תודה
עם זה סביבה מטופחת ונקיה אז אין מה לחשוש

• הוסף לסימניות
ומה עושים עם חשופיות??
הדבר היחיד שנכנס לי מידי פעם לבית ללא רשות...
לקנות כמה חבילות מלח גס עולה גרושים ולפזר שכבה מאחורי הגדר הם לא יכולים לעבור את זה זה ממיס אותם!
הבעיה העיקרית הם השכנים מלמעלה הכל יכול ליפול משאריות טישו בדלי סיגריות עד טיטולים ... וגם בימבות שנתלו
על המעקה של המרפסת בקומות מעל
אבל מרחב המחיה לילדים שווה הכל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
לקנות כמה חבילות מלח גס עולה גרושים ולפזר שכבה מאחורי הגדר הם לא יכולים לעבור את זה זה ממיס אותם!
הבעיה העיקרית הם השכנים מלמעלה הכל יכול ליפול משאריות טישו בדלי סיגריות עד טיטולים ... וגם בימבות שנתלו
על המעקה של המרפסת בקומות מעל
אבל מרחב המחיה לילדים שווה הכל
האמת זה ממש מפחיד להיות בחצר כשיודעים שבכל רגע יכול ליפול עליך חפץ כבר, זה ממש מסוכן גם כן

• הוסף לסימניות
אם הדירה חדשה ויש הדברה , כנראה שלא ייכנסו ג'וקים ,
אבל אם הבית ישן ויש סדקים וחורים ויש להם מאיפה להיכנס אז יש יותר סיכוי .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה