כללי לקראת הסוף- לוגו לעריכת וידאו

• הוסף לסימניות
אולי כדאי קצת לעבות אותם
זה מדי דקיק זה יוצר תחושה של מרכך שיער או שמפו

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי את הראשון הראשון שהעלית.
רק לדעתי אין צורך במקף.

• הוסף לסימניות
יפה, שינוי לטובה.
דינאמי וזורם.
משחק אנימציה, יכול לצאת מעניין בלוגו הזה.

• הוסף לסימניות
המילה "וידאו" בירוק נבלעת

• הוסף לסימניות
מאד עדין ויפה. אהבתי את הצבעים. אם כי אני לא הייתי מבינה שזה לעריכת וידיאו, אם לא היית מסבירה.

• הוסף לסימניות
1. למילים: עריכת וידאו מקצועית - אותו צבע, סגול כמובן, יתן רושם מקצועי יותר.
2. הצבעים יפים, סגול וירוק, צבעים נשיים, כך יודעים שזו עורכת והעריכה שלה מושקעת, נעימה, זורמת, בטוב טעם ובחן.
3. מה האייקון רוצה להיות: צמצם של מצלמה? סליל וידאו ישן?
משום מה צורת ה"ירחים" שמסוככים אחד על השני מוליכה אותי לשיער, פיאות או לחילופין נותנת תחושת חמימות, ביתיות, משפחתיות, (את מכירה את הלוגו של "הרמוניה" ?!)
תנסי ליצור תחושה יותר היי-טקית לאותה צורה, טיפה פחות זרימה וקוים יותר מקבילים, אולי לחבר אותם למן סרט ארוך מגולגל.

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי את הלוגו של בית הספר "יעדים"
ששרי מקובר ממתגת.
יש פרסומות בימים אלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה