לקראת פרוייקט- האם יש מעוניינים/מעוניינות לעבור קורס צילום מקצועי?

• הוסף לסימניות
בס"ד

אשמח מאוד לקבל רושם כללי האם יש מבניכם (בנים ובנות) המעוניינים להשקיע בלימוד צילום מקצועי.

כל זאת כמובן במידה והלימודים יתקיימו בנפרד ובאיזור חרדי ובקרת אישי חינוך על התכנים והחומר הלימודי.

למידע נוסף, נא לפנות אלי באישי.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
:)
היה היום משהוא באנר למעלה על שיתוף פעולה של מנטור לפרוג.

• הוסף לסימניות
מי מעביר?

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלמה, מנטור זה בית ספר ללימוד פוטו-שופ. אני מדבר על לימוד צילום.
צל, צלמים מהשורה הראשונה.

• הוסף לסימניות
יש לי חדשות בשבילך, יש להם גם צלמים !
בנוסף, הם ומשלבים ידע בעיבודי תמונה בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
בס"ד

טוב שלמה, ככל הידוע לי בבית הספר מנטור לומדים עיבוד תמונה בלבד!
בכל אופן הודעתי אינה קשורה בשום אופן למנטור.

• הוסף לסימניות
חפש בגוגל 'מנטור'

• הוסף לסימניות
בס"ד

צודק. טעות שלי.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת :)

• הוסף לסימניות
פרוג ומנטור במשותף בונים קורסיים מקצועיים ביותר ויחודיים למגזר הדתי והחרדי, בנושאי הצילום הדיגטלי.
מדובר ב 3 מסלולי לימוד שונים מקצועיים ומרתקים.
בזמן הקרוב יערך יום פתוח בנושא הצילום, יום מעניין מאד. פרטים בהמשך.

• הוסף לסימניות
אני מאד מעונינת, כמובן אם אפשר לקבל קצת פרטים על המיקום, ומחיר.

• הוסף לסימניות
אני מ-א-ד מעוניית. מקווה שיתאפשר לי בפועל.
ומיקום ומחיר יעילו.

תודה רבה על היוזמה.

• הוסף לסימניות
תודה ליעקב שהעלה את הנושא.

חיים,
מחכים לקורסים כבר, זה נראה שהולך להיות מעניין.

• הוסף לסימניות
אני מריח שפרוג מבשל פה איזה הפתעה מאחורי הקלעים; יום פתוח; לימודים; באנרים שצצים פתאום. משהו מתבשל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;203650:
אני מריח שפרוג מבשל פה איזה הפתעה מאחורי הקלעים; יום פתוח; לימודים; באנרים שצצים פתאום. משהו מתבשל!

אכן, ריח הבישול במטבח של פרוג כבר עולה, וזה בהחלט נשמע מעניין, אין מה לחפש במקום אחר.

• הוסף לסימניות
אני גם מעונין אם פותחים איזה קורס אז אשמח לדעת פרטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה