כללי לרגעים שמצ'טלם לתעד

• הוסף לסימניות
טוב, זה בשבילי, אנשים כל הזמן מנדנדים לי ש"הסנדלר הולך יחף"....:)
ולכן אני אשמח לכל הערה , ההתלבטות שלי בתמונה/ לשים כמה תמונות /מודעה לרוחב
חשוב לי להדגיש שהציבור -סביבה שלי -קונה אותו חמימות , לא יוקרה, משהו מזמין ומעודן

(אם הייתי גרה במרכז-הייתי הולכת על הרשמי:D)

• הוסף לסימניות
מהמם...
-להוריד את הקטע הלבן למטה ולנסות משהו אחר...
ולנסות לצמצם את עומס המלל שלמטה...
ושיהיה בהצלחה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה !!
אשמח לשמוע עוד הערות לשיפצורים

• הוסף לסימניות
לא רואים שום קובץ

• הוסף לסימניות
קופי מגניב לגמרי. אהבתי.
העיצוב משהו לא מספיק הרמוני לי בעין, יש מדי הרבה צבעים, טקסטורות, סגנונות עיצוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;n4902636:
קופי מגניב לגמרי. אהבתי.
העיצוב משהו לא מספיק הרמוני לי בעין, יש מדי הרבה צבעים, טקסטורות, סגנונות עיצוב.

• הוסף לסימניות

יותר טוב.
עדיין הרקע והשמלה שלהם זה טו מאצ' בעיני
המלבן הלבן למטה הייתי מוותרת עליו. הפונט הבורדו יכול לעמוד על הרקע הזה בלי בעיות לענ"ד.
תוהה אם מספיק כאן גוון אחד של רקע וזהו. או אולי לפרוס את התמונה על כל השטח.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;n4904754:
הימני מקסים

לדעתך מספיקת תמונה אחת? ( בגלל שזה מודעה לאורך , הגביל אותי בבחירת תמונות לרוחב...)

• הוסף לסימניות
מה גודל המודעה?
לענ"ד תמונה אחת עוצמתית שכזו מספיקה בהחלט (בעיקר בהנחה שמדובר בגודל של רבע עמוד)

• הוסף לסימניות
גודל המודעה a5

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה לומר לך
ליבי נוטה לאחת עוצמתית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;n4905041:
גודל המודעה a5

טוב שציינת גודל. כי לי זה עשה רושם של מודעת רבע עמוד קטנה.
אז אם כך, תכבדי את הלוגו שלך, ותני לו מרחב נשימה מסביב. :)
תקטיני את גודל הפונט בפירוט קטגוריות הצילום, שיתיישר ביישור בלוק לשם + מס' הנייד שלך.

לגבי ההתלבטות בהודעה מס' 8 -
תמונה גדולה כמו במודעה הימנית, בלי הצל על המסגרת הלבנה (כמו במודעה השמאלית)
ואולי בכלל לשנות לתמונה השמאלית מהמודעה השמאלית. היא נותנת תחושת מרחב ומביאה סיפור מעניין.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;n4905446:
טוב שציינת גודל. כי לי זה עשה רושם של מודעת רבע עמוד קטנה.
אז אם כך, תכבדי את הלוגו שלך, ותני לו מרחב נשימה מסביב. :)
תקטיני את גודל הפונט בפירוט קטגוריות הצילום, שיתיישר ביישור בלוק לשם + מס' הנייד שלך.

לגבי ההתלבטות בהודעה מס' 8 -
תמונה גדולה כמו במודעה הימנית, בלי הצל על המסגרת הלבנה (כמו במודעה השמאלית)
ואולי בכלל לשנות לתמונה השמאלית מהמודעה השמאלית. היא נותנת תחושת מרחב ומביאה סיפור מעניין.

בהצלחה!

תודה רבה על הפירוט!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה