לרפואת חיים אלעזר בן מיכל--- בנות, היכנסנה--->

• הוסף לסימניות
חשבנו לנסות לארגן תרומת סנטימטרים לרפואת חיים אלעזר.
סנטימטרים???
כן.
זה לא סוד שהחצאויות הולכות ומתקצרות משום מה.
עכשיו, עברנו את יו"כ ובטח כל אחת רוצה להיות טובה יותר.
להאריך חצאית-זה לא מורכב:
קונים רצועה חמודה מסידקית ותופרים לקצה החצאית (בני ברקיות, לא אכפת לי לתפור לכן בחינם ;)). זהו. והחצאית נשארת חמודה, ואת טובה יותר.(שמעתי שאפשר גם לפתוח מכפלת-לא ניסיתי)
אז חשבנו אולי נארגן תרומת סנטימטרים,
כמה ס"מ את מוכנה להאריך ולכוון לרפואת חיים אלעזר.(לדוגמא 12 ס"מ שהם 4 ס"מ ב-3 חצאיות)
בא נראה לכמה מטרים נגיע, הלוואי.
וזכות המצווה תעמוד לכם, ולרפואתו השלמה של חיים אלעזר בן מיכל ("צמרת"-למי ששכח)
מי שלא נח לה בפומבי אשמח לקבל באישי.

אני מתחילה. 10 ס"מ בלנ"ד.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על היוזמה, ובאמת שיזכה חיים אלעזר לרפואה שלמה בקלות ובמהרה!
יש לי מן הרגשה כזו,
שאשכול צנוע שכזה, מתאים לערוך באישי בלבד.
מה אתן אומרות, בנות?

ואגב, טיפ ממוכרת בחנות בגדים:
לחצאיות בסיס יש עיבוד של קרוב ל- 10 ס"מ.
אפשר לגזור בזהירות קרוב לתפר הפנימי, לקפל מחדש באיזה אורך שרוצים ולתפור. פס אחד ישר, ונגמר הסיפור.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אדרבא,
שלחו באישי,
באמת זה יכול להיות יותר לעניין.
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
רעיון אדיר!
אני בדיוק הארכתי חצאית בשלושה סנטימטרים.. מצרפת אותם למכסה.. וה' ישלח לו רפואה שלמה בקרוב אמן בתוך שאר חולי עמו ישראל

• הוסף לסימניות
אולי, תובנה,
תעדכני כאן באשכול את מס' הס"מ שאת מקבלת באישי - בלי שמות.
ככה גם יהיה תמריץ להמשיך ולצבור, וגם נוכל לשמור על הערך המוסף של המבצע המיוחד הזה.

• הוסף לסימניות
ולמי שיש מראש סנטימטרים ולא צריכה להאריך, יכולה לקבל משהו אחר בצניעות, ובלי לפרט שהרי כידוע :"זה לא צניעות לדבר על צניעות"
וכדי לזרז לעניין ידוע כוחה הרב של קבלה בצניעות להמתיק הדין.
הסיבה למשל שנשות ירושלים של פעם הלכו דווקא במטפחת שחורה ובגרביים שחורים היא בגלל מגפה שהתחוללה בירושלים והפילה חללים רבים. אחרי שנשות י-ם הצדקניות קבלו על עצמן, פסקה המגפה.
כמו"כ לא זכור לי באיזו חסידות- הרבה היה חולה ונשות החסידים קיבלו על עצמן להתחזק בצניעות.
כל אחת התקדמה במשהו,מי בפאה קצרה יותר, מי בכובע על הפאה, ומי במטפחת.
והרבה קם מחוליו.
גם כאן, כל אחת מאיתנו יכולה להתקדם במשהו לפי מקומה, ונשמע בשורות טובות מהרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה