כללי לשבוע בלבד - העליתי את כל האקשנים שלי לג'מבו מייל

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה רבה.

חוצמזה, ניסיתי בזמן האחרון למצוא פה הסבר איך משתמשים באקשנים והיה נראה לי לא מתאים לפתוח אשכול בנושא, אבל אם כבר פתחו.
יש למישהו דקה להסביר לי איך מפעילים את האקשן, והאם אפשר לעשות את זה גם אם הפוטושופ בעברית? או - האם אפשר להחליף שפה לכמה דקות?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי ג;728372:
דבר ראשון תודה רבה.

חוצמזה, ניסיתי בזמן האחרון למצוא פה הסבר איך משתמשים באקשנים והיה נראה לי לא מתאים לפתוח אשכול בנושא, אבל אם כבר פתחו.
יש למישהו דקה להסביר לי איך מפעילים את האקשן, והאם אפשר לעשות את זה גם אם הפוטושופ בעברית? או - האם אפשר להחליף שפה לכמה דקות?

תודה מראש.
תלחץ עליו פעמיים ו/או תפנה לחלונית "פעולות" (שבד"כ שוכנת לה כבוד מצד ימין למעלה ליד החלונית הסטוריה) ותראה שם את אפשרויות ה"אקשן" (לפעמים מגיעים בחבילה אחת כמה "אקשנס"),
שם אתה יכול גם לטעון "אקשן" מתיקייה שתבחר. בהצלחה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
משום מה לא מצליח להוריד.
אני מנסה להוריד עם מנהל הורדות, ובאמצע הוא אומר שהשרת לא מגיב. זו בעיה של החיבור שלי או של ג'מבו מייל?

• הוסף לסימניות
יישר כח!!!
כבר מזמן אמרנו שאין כמוך! ג'ינג'ית!!!!
יישר כח ותזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
הקפצה

גינגית - אולי תוכלי להעלות שוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה