דרוש מידע לשמור שמפו של פסח לשנה הבאה?

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים בפסח בשמפו כשר לפסח בהשגחת בד"ץ העד"ח. אנא לא לפתח את הנושא כאן, זה הנתון ופולמוסים כשרותיים מקומם בפורומים ייעודיים.
טיבו של השמפו הזה שהוא לא בא לידי שימוש לאחר הפסח מטעמים ידועים כאמור בספוילר, ולכן בכל שנה לאחר הפסח, נזרק הוא ורעהו המרכך, שניהם כמעט מלאים.
העניין הוא שלא תמיד קל להשיג שמפו כזה, רוב החנויות הגדולות לא מוכרות אותו, ולא זו בלבד אלא שהשנה קנינו בטעות שניים. מה שמוביל אותי לחיפוש פתרון אחד משניים, או לשמר אותו לשנה הבאה כמות שהוא, בתקווה שהוא לא יהפוך להיות מפגע תברואתי בזמן החולף, או להגיע לרעיונות שימושיים ולא נועזים מדי איך לנצל את השמפו המדובר לחיי המעשה במינימום נזק.

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים בפסח בשמפו כשר לפסח בהשגחת בד"ץ העד"ח. אנא לא לפתח את הנושא כאן, זה הנתון ופולמוסים כשרותיים מקומם בפורומים ייעודיים.
טיבו של השמפו הזה שהוא לא בא לידי שימוש לאחר הפסח מטעמים ידועים כאמור בספוילר, ולכן בכל שנה לאחר הפסח, נזרק הוא ורעהו המרכך, שניהם כמעט מלאים.
העניין הוא שלא תמיד קל להשיג שמפו כזה, רוב החנויות הגדולות לא מוכרות אותו, ולא זו בלבד אלא שהשנה קנינו בטעות שניים. מה שמוביל אותי לחיפוש פתרון אחד משניים, או לשמר אותו לשנה הבאה כמות שהוא, בתקווה שהוא לא יהפוך להיות מפגע תברואתי בזמן החולף, או להגיע לרעיונות שימושיים ולא נועזים מדי איך לנצל את השמפו המדובר לחיי המעשה במינימום נזק.
אנחנו שמרנו,
"הטיב" שלו נשמר..

• הוסף לסימניות
העניין הוא שלא תמיד קל להשיג שמפו כזה, רוב החנויות הגדולות לא מוכרות אותו,
מה קרה, אין לכם משנת יוסף באזור?? הם מוכרים של נובו, הרע במיעוטו...
לשמר אותו לשנה הבאה כמות שהוא
שלי כבר שמור 3 שנים פתוח, עובד כמו חדש (כלומר, כמו שהיה כשהיה חדש)

• הוסף לסימניות
למה לא לשמור
אגב המלצה שלי לשמור גם עוד הרבה דברים כגון שמן נייר כסף נייר אפיה שקיות וכדו סקוצים חדשים ומברשות שינים חדשות אין סיבה לקנות חמישיה שישיה כל שנה
השנה שמרנו וחסכנו כסףף

• הוסף לסימניות
למה לא לשמור
אגב המלצה שלי לשמור גם עוד הרבה דברים כגון שמן נייר כסף נייר אפיה שקיות וכדו סקוצים חדשים ומברשות שינים חדשות אין סיבה לקנות חמישיה שישיה כל שנה
השנה שמרנו וחסכנו כסףף
רק תרשמו במקום בולט שאכן הפריטים קיימים בארון הפסח.
שוכחים משנה לשנה והמכירות מוקדמות בד"כ מפתיחת הפסח הביתי.
מנסיון אישי כמובן.

• הוסף לסימניות
רק תרשמו במקום בולט שאכן הפריטים קיימים בארון הפסח.
שוכחים משנה לשנה והמכירות מוקדמות בד"כ מפתיחת הפסח הביתי.
מנסיון אישי כמובן.
נכון והשנה בע"ה נרשום גם בקובץ docs כדי שודאי יהיה נגיש

• הוסף לסימניות
ובאגב יש כשרות של מחזיקי הדת כמדומני על השמפו והתחליב של נקה 7, ואני חושב שבשביל מוצר כזה הכשרות הנ''ל מספיקה ולא צריך לרוץ לבד''ץ בכל אופן לא אוכלים את זה.

• הוסף לסימניות
למה לא לשמור
השנה שמרנו וחסכנו כסףף
שמן אני גם שומר נייר כסף עבה שמפו וכדו אבל שאר הדברים משתמשים בכל השנה למה לשמור?

• הוסף לסימניות
כתוב על השמפו תאריך תפוגה אחרי הפתיחה.
אם קנית את חברת נובו (מכרו במשנת יוסף) כתוב שתקף ל24 ח'.

העתקתי מאתר כלשהו.
תאריך התפוגה של כל מוצר איפור וקוסמטיקה מצויין כיום בעזרת סמל זה וההתיחסות לתוקף המוצר היא מרגע פתיחה.
יש חברות המחמירות יותר ומציינות תאריך תפוגה מדוייק על גבי האריזה אך לצערנו הן מעטות.
הסימון שלפניכם הוא ציור של צנצנת פתוחה ובה האות האנגלית M המסמלת את המילה "month" חודש בעברית.
לצד האות M נמצא מספר המייצג את מספר חודשי תקינות המוצר מרגע פתיחתו.

בתמונה שלפניכם סימון של אותה צנצנת פתוחה עם האות M והמספר 12
מדריך תאריך תפוגה במוצרי טיפוח | הגיון של אישה

• הוסף לסימניות
אני שמרתי משנה שעברה שמן אגוזים וקמח תפוא סגורים שהאריך היה לסוף 25
אני אשמור רק אריזות סגורות באוכל
שמפו לא יצא לי

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח הודעה מתוזמנת לשבוע של אחרי פורים תשפ"ו (20/3/2026)
או לכתוב ביומן גוגל למי שמשתמש בו
הכי מומלץ
אני שלחתי מייל מתוזמן כזה שנה שעברה, עם כל המסקנות שלי מפסח
כמה ארונות צריך לפנות, כמה קילו מצות אכלנו, אילו אריזות סגורות שמרנו, מה חסר בכלים וצריך לקנות (מגב לשיש, קערות וכו'), אילו מתכונים עשיתי ויצאו מוצלחים וכן הלאה

וזה עזר לי מאוד!

• הוסף לסימניות
כתוב על השמפו תאריך תפוגה אחרי הפתיחה.
אם קנית את חברת נובו (מכרו במשנת יוסף) כתוב שתקף ל24 ח'.
למייעשה אחרי 3 שנים שזה פתוח זה עדיין עובד כמו חדש (כלומר כמו שהיה כשהיה חדש), ככה אצלי בבית.
נבדוק שנה הבאה בעז"ה אם עדיין עובד.
אגב, אם זה פג תוקף זה יכול לעשות לי קלקול קיבה או משהו??;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה