כללי לשנות את ברירת המחדל, מי יודע?

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני פותחת אינדי. או אילוס. ההגדרה של השפה (בהגדרות מלל)
הופך לarabic- וזה עושה לי בלגן במרחאות וכו'.
איך אני משנה כך שברירת המחדל בכל התוכנות יהיה עברית
hebrew ולא אצטרך לשנות כל פעם בחלון תכונות המלל

• הוסף לסימניות
תפתחי את האינדי, תסגרי את כל המסמכים שלו, ותשני את זה כשאין אף מסמך פתוח, ואז הכל יישמר בהגדרות ברירת מחדל.

• הוסף לסימניות
אברהם, תודה!!!!

• הוסף לסימניות
באינדיזיין יש מדריך פה בפורום להגדרה מדוייקת עבור עברית
אילוסטרייטור עד היום הסתבכתי

• הוסף לסימניות
באילוס אני חושבת שצריך לפתוח מסמך ריק, לשנות מה שרוצים, ואז לשמור אותו במקום מסמך ברירת המחדל שנמצא בתיקיית אילוסטרייטור (יש בעצם שניים, אחד ל-RGB ואחד ל-CMYK)
אישית לא עשיתי את זה כי אין לי באילוס בעיה עם הערבית, ולא זכור לי שבכלל הייתה.

(מצד שני, יש לי בשבוע האחרון בעיה חמורה עם הטמעת פונטים ואם מישהו יכול לעזור לי לפתור זה יהיה מצויין)

• הוסף לסימניות
באיזה תיקיה שומרים את המסמך הזה אריאל'ס זה מאד חשוב לי ואיך בוחרים אותו לברירת מחדל

• הוסף לסימניות
חיפוש בפורום יניב תוצאות
C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CS3\Support Files\Required\New Document Profiles
זה הנתיב המלא בCS3 יש שמה איזה 6 קבצים שצריך להגדיר אותם שם
בקשתי אתמול מי שאצלו הקבצים הם בסדר שישלח לי אותם אני מאוד ישמח
ככה אני פשוט ידרוס את הקבצים שלי איתם

• הוסף לסימניות
גילוי נאות שיעזור אולי לעוד כמה
בנתיב שהבאתי יש שם 6 קבצים שקובעים לפרופילי המערכת אבל משום מה לא באמת קובעים את השפה
הדרך האמיתית לקבוע את השפה באילוסטרייטור היא
לגשת לאילוסטרייטור
file>new

כל התמונות הם כדי להסביר איך מגיעים למקום המדוייק כדי להגדיר את הקבצים עכשיו תקחו את הקבצים ותגדירו אותם לעברית או פשוט להחליף אותם עם הקבצים שלי ששמתי פה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 225.9 · צפיות: 17
  • 2.jpg
    KB 216.9 · צפיות: 41
  • 3.jpg
    KB 166.4 · צפיות: 13
  • 4.jpg
    KB 259.2 · צפיות: 17
  • 5.jpg
    KB 144.5 · צפיות: 27
  • New Document Profiles.rar
    2.7 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין מילים סטודיו זה עובד תודה רבה מאד

• הוסף לסימניות
רק מה שחסר בקבצים שלי זה ההגדרה של המרכאות הטיפוגרפיות ( אני מאמין שיש עוד כמה דברים)

• הוסף לסימניות
זה לא לגמרי מדוייק, כי זה לא מעודכן בהגדרות של ה basic paragraph.
הכי פשוט זה בעצם, להכנס להגדרות של ה basic paragraph בלחיצה כפולה, ושם ב advanced features לשנות שפה וכל זה כשאין מסמך פתוח כמובן. אחר כך לצאת ולהכנס שוב ואז זה נשמר גם כהגדרת ברירת מחדל של ה basic paragraph

נכתב ע"י אברהם;278178:
תפתחי את האינדי, תסגרי את כל המסמכים שלו, ותשני את זה כשאין אף מסמך פתוח, ואז הכל יישמר בהגדרות ברירת מחדל.

• הוסף לסימניות
גם לי ולא הצלחתי לפתור את הבעיה עדיין. כשאני צריכה פונט אני גוררת מפוטושופ וזה מטופש לעבוד ככה.

נכתב ע"י ariels;278771:
באילוס אני חושבת שצריך לפתוח מסמך ריק, לשנות מה שרוצים, ואז לשמור אותו במקום מסמך ברירת המחדל שנמצא בתיקיית אילוסטרייטור (יש בעצם שניים, אחד ל-RGB ואחד ל-CMYK)
אישית לא עשיתי את זה כי אין לי באילוס בעיה עם הערבית, ולא זכור לי שבכלל הייתה.

(מצד שני, יש לי בשבוע האחרון בעיה חמורה עם הטמעת פונטים ואם מישהו יכול לעזור לי לפתור זה יהיה מצויין)

• הוסף לסימניות
דווקא אצלי בתוכנה עצמה אין בעיות, משהו בסגירה השתבש.
כשאני עושה פקודת PRINT הוא מעיף אותי באמצע הסגירה, עם הודעת שגיאה על משהו לא תקין בפונטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה