כללי לתווית לדאודורנט

• הוסף לסימניות
הימני ביותר

• הוסף לסימניות
הימני. עם הרקע הלבן.

ואולי גם לנקודות לתת את צבעי המעבר של הקו.
אפשר לעשות זאת ע"י יצירת מלבן מעברי בצבעים שמעוניינים
ורשת הנקודות תהיה המסיכה של המלבן המעברי.
הובנתי?

• הוסף לסימניות
אני מצפה למשהו רך יותר

• הוסף לסימניות
4
בלי הקו האפור.

• הוסף לסימניות
מס' 4

• הוסף לסימניות
בס"ד
לדעתי גם מס' 4, באיזה צבע הבקבוק...

• הוסף לסימניות
עיצוב יפהפה
מס' 4
הוא נקי ורענן יותר מכולם
תנסה את הקו האפור להפוך לכחול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובי;543599:
עיצוב יפהפה
מס' 4
הוא נקי ורענן יותר מכולם
תנסה את הקו האפור להפוך לכחול

ניסיתי אבל זה כבר התחיל להזכיר משחת שיניים

• הוסף לסימניות
בס"ד
העליון מתאים מאוד בעיני, ולשאלתי באיזה צבע הבקבוק או המוצר, ניסיתי לדמיין את התווית על צבע מסוים, כמו לבן שחור וכו' וגם שקוף, ולראות מה יותר מתאים.....

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התווית יפה!
הייתי מורידה את הלמעלה...

• הוסף לסימניות
התווית יפה!
הייתי מורידה את הלמעלה...

• הוסף לסימניות
לתווית יותר מתאים לדעתי הראשון עם הרקע הלבן..זה פשוט יותר מתאים לענין..מראה נקי ואסטתי לעין..את הקבוצה השניה שהעלת לא הייתי משתמשת בה זה ניראלי קיצ'י מידי יותר מידי צבע ולא מתאים לבקבוק דואררדואנט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה