למסירה לתועלת כולם קניות מזון ברשת

• הוסף לסימניות
אני מזמינה מישיר למהדרין באופן קבוע הכי נוח שיש
פעם הזמנו משהו בטעות (פדיחה שלנו) ואמרו לנו שאנחנו יכולים או להחזיר בקניה הבאה עם המשלוחן ולקבל את הכסף או פשוט לגשת לסניף של יש ולהחזיר שם, יש להם שירות ממש טוב

• הוסף לסימניות
תיקון קטן:
הם אכן אומרים שאפשר לגשת ל"יש" ולהחליף את המוצר.
בפועל כשהגענו עם המוצר לסניף "יש חסד", סרבו להחליפו בטענה ש"לא קשור אליהם" וכדו'

• הוסף לסימניות
באמת???
בסוף לא החלפנו והשארנו את המוצר
אבל טוב לדעת להבא להגיד להם שזה לא חלופה
אולי הכוונה שלהם זה רק לשופרסל?

• הוסף לסימניות
תיקון קטן:
הם אכן אומרים שאפשר לגשת ל"יש" ולהחליף את המוצר.
בפועל כשהגענו עם המוצר לסניף "יש חסד", סרבו להחליפו בטענה ש"לא קשור אליהם" וכדו'

אכן, גם מניסיון שלי.
ביצעתי 3 הזמנות באתר, מהזמנה להזמנה אני מרוצה פחות.
הם ממירים לי מוצרים לתחליפים מבלי ליידע אותי, למרות שבקשתי מפורשות שישאלו אותי מראש על דבר כזה. לא יידעו גם על מוצרים שאינם במלאי, יש מוצרים שהגיעו פגומים (תבנית ביצים מרוסקת, למשל), לא תמיד צורפה חשבונית ועל כולנה הסירבול שבהחזרות (למשל החזרת טיטולים שבגלל פאשלה שלהם הגיעו במידה אחרת משהזמנתי. סתם נסחבתי עם טיטולים עד סניף 'יש' הקרוב, ושם לא הסכימו להחליף או לזכות). גם המענה בשירות הלקוחות דורש המתנה ממושכת, אם כי יאמר לשבחם שהעובדים אדיבים מאד.
עוד נקודה חיובית - כשהלנתי על התחליפים זיכו אותי על מחירו המלא של המוצר בלי למצמץ.

• הוסף לסימניות
אכן, גם מניסיון שלי.
ביצעתי 3 הזמנות באתר, מהזמנה להזמנה אני מרוצה פחות.
הם ממירים לי מוצרים לתחליפים מבלי ליידע אותי, למרות שבקשתי מפורשות שישאלו אותי מראש על דבר כזה. לא יידעו גם על מוצרים שאינם במלאי, יש מוצרים שהגיעו פגומים (תבנית ביצים מרוסקת, למשל), לא תמיד צורפה חשבונית ועל כולנה הסירבול שבהחזרות (למשל החזרת טיטולים שבגלל פאשלה שלהם הגיעו במידה אחרת משהזמנתי. סתם נסחבתי עם טיטולים עד סניף 'יש' הקרוב, ושם לא הסכימו להחליף או לזכות). גם המענה בשירות הלקוחות דורש המתנה ממושכת, אם כי יאמר לשבחם שהעובדים אדיבים מאד.
עוד נקודה חיובית - כשהלנתי על התחליפים זיכו אותי על מחירו המלא של המוצר בלי למצמץ.
אצלי גם הזמנה אחת נתנו לי תחליפים בלי לשאול אותי.
בהזמנה השניה הדגשתי גם בהערות על המוצרים שאם אין להתקשר לשאול אותי על תחליפים. באמת התקשרו.
אבל תבנית ביצים הגיעה שבורה.
הזמנה שלישית הייתה מצוינת. התקשרו לשאול על תחליפים. אבל מוצר אחד הגיע פתוח. התקשרתי אליהם וזיכוי אותי ישר.
בכללי - די מרוצה.
זה לא כמו לבחור את המוצרים ממש בחנות, אבל למי שאין זמן ועצבים - זה ממש נחמד

• הוסף לסימניות
הם ממירים לי מוצרים לתחליפים מבלי ליידע אותי,
קרה לנו גם ככה בהזמנות כל מוצר שהגיע ולא ביקשנו התקשרנו אליהם ועל הכל זיכו אותנו בלי צורך להחזיר
ככה שבינתיים זה די רווחי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה