- הוסף לסימניות
אבל אין לו באזור שלירמי לוי באינטרנט מומלץ בחום כיון שיש לו מבצעים שיש רק דרך האתר
אולי יש חנות אחרת?
אבל אין לו באזור שלירמי לוי באינטרנט מומלץ בחום כיון שיש לו מבצעים שיש רק דרך האתר
תיקון קטן:
הם אכן אומרים שאפשר לגשת ל"יש" ולהחליף את המוצר.
בפועל כשהגענו עם המוצר לסניף "יש חסד", סרבו להחליפו בטענה ש"לא קשור אליהם" וכדו'
אצלי גם הזמנה אחת נתנו לי תחליפים בלי לשאול אותי.אכן, גם מניסיון שלי.
ביצעתי 3 הזמנות באתר, מהזמנה להזמנה אני מרוצה פחות.
הם ממירים לי מוצרים לתחליפים מבלי ליידע אותי, למרות שבקשתי מפורשות שישאלו אותי מראש על דבר כזה. לא יידעו גם על מוצרים שאינם במלאי, יש מוצרים שהגיעו פגומים (תבנית ביצים מרוסקת, למשל), לא תמיד צורפה חשבונית ועל כולנה הסירבול שבהחזרות (למשל החזרת טיטולים שבגלל פאשלה שלהם הגיעו במידה אחרת משהזמנתי. סתם נסחבתי עם טיטולים עד סניף 'יש' הקרוב, ושם לא הסכימו להחליף או לזכות). גם המענה בשירות הלקוחות דורש המתנה ממושכת, אם כי יאמר לשבחם שהעובדים אדיבים מאד.
עוד נקודה חיובית - כשהלנתי על התחליפים זיכו אותי על מחירו המלא של המוצר בלי למצמץ.
קרה לנו גם ככה בהזמנות כל מוצר שהגיע ולא ביקשנו התקשרנו אליהם ועל הכל זיכו אותנו בלי צורך להחזירהם ממירים לי מוצרים לתחליפים מבלי ליידע אותי,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים