כללי לתותחי אופיס

• הוסף לסימניות
לקוח שולח לי קובץ מאופיס2010 וכאשר פותחים אותו בתצוגה בגימייל הוא נראה תקין.
כשאני פותח אותו אצלי באופיס2007 הוא מגיע בלי רווחים.
מישהו מכיר את התקלה ויודע מה עושים?

• הוסף לסימניות
תעשה לו שמירה בשם doc. או rtl.
אם לא מסתדר, תעלה לכאן.

• הוסף לסימניות
הבעי' הוא שקובץ שנשמר בורד גי' 2010 ולמעלה נפתח בורד 2007 מקולקל בלי רווחים וכו'

א. אתה יכול לבקש מהלקוח שהוא ישמור הקובץ לdoc או rtl

ב. יש תוסף מחברת מייקרוסופט (חינמי) המאפשר לפתוח קובצים כאלה גם ב2007. ראה כאן.

• הוסף לסימניות
בבקשה

ניסיתי לשנות את הסיומת זה עדיין לא עוזר.
תראו אם אתם יכולים לשמור לי את זה בתבנית של 2007
או שזה מסתדר תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא הוספת קובץ

• הוסף לסימניות
משום מה הוא לא מוסיף לי. והבעיה היא אכן שצריך לשמור את הקובץ בdoc כמו שאמרתם.
אני מחכה שירד לי התוסף לראות אם זה עובד אם לא אני אבקש כבר מהלקוח שיעשה זאת.
או שאני יכול לשלוח לכם למייל האישי את הקבצים ותוכלו לשמור לי אותם באופן הזה, כי הלקוח לא זמין כרגע ואני ממש רוצה להריץ לו את הקונטרס הזה כבר. מה אומרים?

• הוסף לסימניות
איפה רחמים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AYR;2045391:
איפה רחמים?
כאן
אגב, כבר ציינתי לזה בהודעה 3
נכתב ע"י יהונתן אברהם;2044527:
משום מה הוא לא מוסיף לי.
הסיבה הוא שפרוג לא נותן להעלות רק קובץ doc ולא docx. אתה יכול להעלותו דרך zip.

אגב אשכול הזה מקומו הוא בפורום תוכנות מייקרוסופט אופיס, ושם אכן קיים אשכול רווחים נעלמים בוורד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה