מאבטח בצילומים, נשמע לכם הגיוני??

• הוסף לסימניות
נו!!!!!!
גם לי יש כמה לקוחות שמחכות לתשובה! מהצלמת הפחדנית....
נו מה עושים?
איפה מצלמים???????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1817886:
קטמון- זה לא מלא ערבים?

בקטמון אין ערבים כלל. זו הייתה שכונה ערבית עשירה, שנכבשה בתש"ח ומאז היא יהודית נטו.
בינה ובין ארמון הנציב יש מרחק די גדול (וכמה שכונות בדרך, כמו בקעה ותלפיות).

• הוסף לסימניות
SPOT השגת מאבטח???
אולי אני מצטרפת יש לי גם צילומים בשבע הקרוב.......
משהי צילמה בגן הבוטני ויכולה לשלוח לי תמונות???
או בעמק הצבאים???

• הוסף לסימניות
קודם כל תמונות מהממות.
רק ארבע תמונות או שיש עוד??
ובעמק הצבאים צילמת???

• הוסף לסימניות
לא עונים שם במספר שנתנו לי

• הוסף לסימניות
רק תגידו לי איך אתן מתכננות צילומי חוץ השבוע אם כל השבוע צפוי גשם?

• הוסף לסימניות
אגב
עכשיו דחיתי צילומים לשבוע הבא - השבוע כנראה יהיה גשום

• הוסף לסימניות
נא לא להיסחף צילמתי ביום שישי בימין משה והיה מלא קבוצות של תיירים וקבוצות של ישראלים וסתם משפחות שבאו לטייל והיה רגיל לחלוטין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדזי;1817999:
אני מוכנה להגיע עם מערוך לעמוד מאחוריך
ואם יגיע מישהו אטפל בו.......:eek:
בכ"א עצתי -לכו לגן חיות.

ואני מגיע עם מטריה...

• הוסף לסימניות
הגן הבוטני אחלה מקום

יש שם בעיה אחרת שלי אישית מפריעה מאוד- חתולים חוצפניים שלא מפחדים בכלל ומרגישים בנוח לחטט בתיקים וכאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה