מידע שימושי מאגר כתובות מייל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שואל את עצמי הרבה פעמים. מדוע מאז ועד היום ישנם 'ספרי טלפונים' עם כתובות מגורים, ואין (תתקנו אותי אם אני טועה) מאגר של כתובות מייל. זה יכול להיות בספרים, או באתרים כמו דפי זהב והמדריך החרדי.
אני חושב שבשביל עסקים זה יכול להיות רעיון פצצה! יש לך סטארט אפ!!
פחות מתאים לאנשים פרטיים.

חשבתי על אופציה יותר אפקטיבית
שאלתי היא מה הם העלויות של בניית אתר כזה ?
שכולל:
קטגוריות של כל כתובת. שם\משפחה\כתובת מגורים\נייח\נייד\ והעיקר כתובת מייל
תוכנת חיפוש מהירה למצוא שם לפי הקטוגריות הנ"ל
אפשרות קלה להוסיף כתובת חדשה, לפני פרסומו במאגר, שולח שאלה לכתובת מייל זו, ורק אחרי אישור דרך המייל הכתובת תצטרף למאגר.

קיימת תוכנה חינמית עבור מאגרים עם אפשרות חיפוש וסינון וכו'.
יש שם אפשרויות משוכללות יותר כמו לשלוח מייל לאישור לפני פרסום וכדו' בתשלום נוסף.

• הוסף לסימניות
אני חושב שבשביל עסקים זה יכול להיות רעיון פצצה! יש לך סטארט אפ!!
פחות מתאים לאנשים פרטיים.

קיימת תוכנה חינמית עבור מאגרים עם אפשרות חיפוש וסינון וכו'.
יש שם אפשרויות משוכללות יותר כמו לשלוח מייל לאישור לפני פרסום וכדו' בתשלום נוסף.
https://irvair.com/ יותר פשוט ללא צורך בהרשמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה