מאז התחילו הצרות מהשדרוג ל10

• הוסף לסימניות
  1. קניתי מחשב יד2 עם הווינדאוז לאחר שמייקרוסופט "הכריחו" אותי לשדרג התפתיתי ואז הוא גילה שהווינדאוס לא חוקי האופיס הפסיק לעבוד בכלל נסיתי להתקין מחדש ולא הצליח טכנאי פרמט את המחשב והתקין לי וינ 7 אך עדיין האופיס לאחר קצת זמן שעובד הוא מפסיק להגיב זה כולל אאוטלוק וורד אקסל וצריך להפעיל מחדש
  2. מה עושים ???????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניוזמן;1759734:
  1. קניתי מחשב יד2 עם הווינדאוז לאחר שמייקרוסופט "הכריחו" אותי לשדרג התפתיתי ואז הוא גילה שהווינדאוס לא חוקי האופיס הפסיק לעבוד בכלל נסיתי להתקין מחדש ולא הצליח טכנאי פרמט את המחשב והתקין לי וינ 7 אך עדיין האופיס לאחר קצת זמן שעובד הוא מפסיק להגיב זה כולל אאוטלוק וורד אקסל וצריך להפעיל מחדש
  2. מה עושים ???????????

אם טכנאי פירמט והתקין מחדש אז מה הקשר לwin10
על פניו נראה שיש בעית חומרה או התקנה גרועה של הטכנאי.

• הוסף לסימניות
הבעיה שהתוכנות של אופיס נתקעות אחרי 5 דקות עובדות ופשוט נקפאות, זוהי בעיה ידועה מאוד, ויש עליה מלא פתרונות ברשת.
פתרון אחד זה לבטל את כל התוכנות שעולות אוטומטי, מה שנקרא אתחול סלקטיבי, ולבטל שם את ה"וי". מאתחול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה