מאחלת לכולם לצלם כזה ילד חלאק'ה!!!!!

• הוסף לסימניות
זה אח שלי במקרה...
והוא כבר הסתפר...

קבצים מצורפים

• IMG_0282.JPG
    IMG_0282.JPG
    1.7 MB · צפיות: 41
  • IMG_0341.JPG
    IMG_0341.JPG
    1.9 MB · צפיות: 41
  • 5.jpg
    5.jpg
    KB 180 · צפיות: 37
  • DSC_3722.jpg
    DSC_3722.jpg
    1.2 MB · צפיות: 33
  • DSC_3762.jpg
    DSC_3762.jpg
    1.7 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
ילד מהמם :)
הצבעים קרים

(הראשונה והשניה לא משהו, לא מבחינת פוקוס (נראה במצלמה קומפקטית??) ולא מבחינת קומפוזציה)

• הוסף לסימניות
ילד חינני מאוד
תמונות מתוקות
אהבי את העיבוד בשלישית - קולז' יפה

• הוסף לסימניות
מה כל המילים הגבוהות האלו?

רק עכשיו התחלתי ללמוד צילום...
את התמונות הראשונות באמת אני צילמתי אבל את ה'טובות' יותר, צלמת צילמה.
ליום צילומים הזה הצטיידתי במצלמה הרגילה שלי וחטפתי כמה תמונות.
אבל עכשיו קניתי מצלמת DSLR 80D ואני מוכנה ללמוד ולקבל כל הארה והערה,
תודה לכם!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את השלישית והרביעית..
ילד מטריף!

• הוסף לסימניות
ילד מדהים בליעה"ר

שתי התמונות האחרונות על בסיס מצויין
רק לחמם וליישר וזה ימתקצע יותר

• הוסף לסימניות
התמונות ממש יפות!
הרביעית הכי מוצלחת
צריך עוד - "דרמה" שהתמונות יספרו סיפור
אבל זו התחלה יפהפיה!!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: אינסוף ו-AUVI2 //
24 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה