דרוש מידע מאיזה גיל אפשר להוציא תעודת זהות?

• הוסף לסימניות
גם אני הוצאתי ככה ת.ז. בגיל 15.5
והתוקף שלו בטוח לא היה ל 5 שנים,
כי הפעם הבאה שהוצאתי ת.ז. היתה איזה 8 שנים אחרי (אחרי החתונה).
כנראה שזה לא היה בעידן הת"ז הבימוטריות.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אם הנער נהיה בן 16 בשנה"ל, יכול אפילו לפני יום ההולדת. כך שמעתי.

• הוסף לסימניות
מאיזה גיל הכי מוקדם אפשר להוציא תעודת זהות?
תודה
אני זוכר שבישיבה קטנה שלמדתי הלכנו קבוצה של כ-20 בחורים וכחצי מתוכם [גם אני] היו בגיל 15.5.
נ.ב. אמרו לנו לפני זה ממשרד הפנים שרק מגיל 15.5 אפשר להוציא ת.ז.

• הוסף לסימניות
אם זה דחוף
לכי פשוט לנסות לעשות תעודת זהות
ואם השנה את נהיית בת 16
אז סיכוי ממש גבוה שיתנו לך

אם אני לא טועה, אז עשיתי דרכון בגיל 14, ועל הדרך גם תעודת זהות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם צריך בתעודת זהות ראשונה היום ליווי של 1 ההורים?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם צריך בתעודת זהות ראשונה היום ליווי של 1 ההורים?
נראה לי שמספיק להגיע עם ת.ז. של אחד ההורים, אבל תבדקו את זה. כך זכור לי שראיתי כתוב פעם. תבדקו באתר של משרד הפנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה