מאיירת מתחילה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
מחפשת מאיירת מתחילה לאיור מס' קריקטורות שמתארות משפטים מסוימים שרווחים בבית...
איור חמוד, בקליל, שחור לבן.
נא לפנות באישי. תודה.

• הוסף לסימניות
היי לכל המאיירים פה!
באמת תודה לכל מי שפנה באישי, פרסמתי בשביל חברה שביקשה.
ההצעות מחיר שהוצעו פה היו גבוהות בהרבה ממה שחשבה לשלם,
אולי תגידו שהציבור לא יודע לשלם, אבל תכלס אני מבינה אותה
היא לא תשלם 1600 ש"ח לתוכנית משפחתית וכל זה רק על האיורים.. בלי אוכל והוצאות נוספות.

חברה היו הגיוניים ואל תסחפו..
האם באמת למאייר לוקח יותר מ5 דקות לצייר איור חמוד בלי צבע, בלורד שחור
עם הנחיות ברורות מה צריך לצייר איפה (בלי לחשוב על רעיון וכו)?
האם יתכן לדרוש על כל איור כזה 80 שח??

העיקר תצליחו,
על פניו זה לא נראה רלוונטי לעת עתה
תודה.

• הוסף לסימניות
לא יודע לשלם, אבל תכלס אני מבינה אותה
היא לא תשלם 1600 ש"ח לתוכנית משפחתית וכל זה רק על האיורים.. בלי אוכל והוצאות נוספות.

חברה היו הגיוניים ואל תסחפו..

חברה', אני מזהיר,
בבקשה לשמור על כבוד השואלת ולענות בכבוד.

• הוסף לסימניות
דווקא בגלל שאנחנו מאוד הגיוניים ומאוד לא נסחפים!

• הוסף לסימניות
אני מקווה לא להגיע לאלימות. פה בפורום ושכל אחד פה ישמור על איפוק למרות שמישהו נגע פה בנקודה רגישה...

• הוסף לסימניות
אני לא הצעתי את עצמי מראש הבנתי שזה הכיוון
באמת אף אחד לא לומד שנים משלם על ציוד יקר ושאר הוצאות בשביל לאייר לארוע משפחתי
בשביל זה יש חברים:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מסכימה מאוד!
אולי הפניה לפורום מקצועי לא מתאימה פה.
צודקים.

• הוסף לסימניות
את רצינית?
אם שאלת ברצינות - אז התשובה היא כן. לוקח יותר מחמש דקות.

• הוסף לסימניות
אף צייר שמכבד את עצמו לא יוציא ציור שלו בלורד שחור ב-5 דקות ויקח עליו 20 ש"ח...
תחפשי במקום יותר חובבני...
הצלחות!

• הוסף לסימניות
ראשית כבר אמרתי: הפניה בפורום זה למטרה המבוקשת היתה טעות.
שנית: אני כן חושבת ומדברת מידיעה-
ציירת חובבנית שהכרתי איירה כמה איורים חופשיים קלילים כאלו, בפחות מ5 דקות!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, מניש? זכור לי שעניתי לכמה מכם שלא מתמחרים עבודה לפי שעה ( אפילו לעצמיכם!), כי אתם לא צבעי בניין. אתם לא מוכרים את שעה עבודה שלכם, אלא, הכישרון, הקוו, היופי שיש בעבודה שלכם. מה צריך לכתוב אשכול בשביל זה?! הרי אם לוקח לכם לצייר בתוך 5 דקות אתם תקבלו בתמורה מנה פלאפל (בלי עמבה)?!
לקוח יקר, אם אתה, כשאתה פונה אלי (או למישהו אחר) ומתחיל ככה: "שמעתי שאתה זול לכן..." לכן לקוח יקר תמשיך את דרכיך כי מה שמעניין אותך זה אך ורק לשדרג את המוצר במחיר חמודון.
לקוח יקר, אם אתה מחפש "מאייר מתחיל", זה ברור שכוונתך הוא לשלם פרוטה וכי לא חשוב כל כך אם התוצאה תיהיה יפה. לגבי הזמן ביצוע, לקוח יקר, נא לקרוא מה שנכתב קודם. אתה לא קונא זמן... ברור שהחיים קשים אבל ציור הוא מוצר יוקרה. ציור לספר זה כמו לשדרג דירה 2 חדרים בחריש לדירת גג של 6 חדרים בצפון תל אביב. משהוא גר בחריש?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה