- הוסף לסימניות
כן זה סרלוגיהבדיקות שבודקים ע"י טיפת דם. אמינות?
יש לי 2 מיותרים ב 90 ש"ח בדרום הארץ / ירושלים
כן זה סרלוגיהבדיקות שבודקים ע"י טיפת דם. אמינות?
יש לי 2 מיותרים ב 90 ש"ח בדרום הארץ / ירושלים
בדיקות שנלקחות למעבדה מקצועית? אני לא שאלתי על בדיקות סטיק.
ואפשר גם לצאת שלילי בקופה למרות ועל אף כל התסמינים, לי למשל לא היה ריח, והיה לי חולשה , שיעול , כאבי ראש, ויצאתי פעמיים שלילי!! מה לדעתכם הייתי אמורה לעשות?בדיקות הקורונה הביתיות הם רק לפי התקן האירופאי שהוא מקל בהרבה מהישראלי כך שגם אם בביתי יוצאים שלילי בקופת חולים אפשר לצאת חיובי
שכונת רמותאיפה?
מחפשת דחוף בדיקת קורונה ביתית היום בירושלים!!! דחוף!!!שכונת רמות
עדיין רלוונטי?מחפשת דחוף בדיקת קורונה ביתית היום בירושלים!!! דחוף!!!
מישו יודע?
עדיין רלוונטי?
יש לי למכור אחת
אני מכיר בדק בבית יצא חיובי מיד הלך לקופה ויצא גם חיובימכירים מישהו עם בדיקה פרטית שיצא חיובי?
כל מי שאני מכיר יצא שלילי.
מצטערת, כבר לארלוונטי?
בבדיקה של הסופר פארם. כן!מכירים מישהו עם בדיקה פרטית שיצא חיובי?
כל מי שאני מכיר יצא שלילי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים