מאמילנד - מי היתה? איך היה?

• הוסף לסימניות
שווה לבוא מבית שמש?

• הוסף לסימניות
יש שם מחירים מאד זולים של כל המציגים אם את צריכה לקנות משהו וכן את יוצאת עם שקית מפוצצת דוגמיות כמעט מכל חברה אם את אוהבת את הסגנון הזה שווה. בתוכניות לא הייתי.
(ת'אמת הלכתי לביטוח לאומי וזה ממש מטר משם אז החלטתי לקפוץ כי אני אוהבת את הדברים האלה אבל לבוא במיוחד- הייתי שוקלת פעמיים)

אם מישהי הולכת דבר ראשון לבוא עם כסף
דבר שני אשמח אם תודיעו לי באישי או במייל אני רוצה לקנות שם משהו
(מדבי וולף, וגם אני רוצה את הטלפון של מי שמוכר את העגלה)

• הוסף לסימניות
מתי זה בכלל?
עולה כניסה?

• הוסף לסימניות
זה עד הלילה 30 שקל כניסה. חד פעמי (אי אפשר לבוא ולחזור)

• הוסף לסימניות
אתמול והיום
כניסה עולה 30 ש"ח

• הוסף לסימניות
התוכניה

קבצים מצורפים

• _ECECE020F9ED2D33_.jpg
    3.3 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אשתי הייתה שם והיא מאוד התאכזבה, היא אמרה שזה לא שווה 30 ש"ח. מצד שני אני בטוח שיש נשים שמאוד נהנו.... לשיקולכם

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מאד אינדיבידואלי.
על הכנריות הקטנות שמעתי שהיה מדהים!
אם מישהי נגיד רוצה להתייעץ עם נשות מקצוע על התפתחות הילד, והיא בדרך לרשימת ההמתנה האין סופית של קופ"ח, היא יכולה לנצל את ההזדמנות הזו היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;635028:
יש שם מחירים מאד זולים של כל המציגים אם את צריכה לקנות משהו וכן את יוצאת עם שקית מפוצצת דוגמיות כמעט מכל חברה אם את אוהבת את הסגנון הזה שווה. בתוכניות לא הייתי.
(ת'אמת הלכתי לביטוח לאומי וזה ממש מטר משם אז החלטתי לקפוץ כי אני אוהבת את הדברים האלה אבל לבוא במיוחד- הייתי שוקלת פעמיים)

אם מישהי הולכת דבר ראשון לבוא עם כסף
דבר שני אשמח אם תודיעו לי באישי או במייל אני רוצה לקנות שם משהו
(מדבי וולף, וגם אני רוצה את הטלפון של מי שמוכר את העגלה)

אחותי שואלת אותי גם אם אני יודעת אם שווה להגיע מבית שמש.
אם הדוגמיות יכסו לה לפחות 30 ש"ח אולי שווה לה....:p
מה לענות לה?

• הוסף לסימניות
לא בטוח שזה יכסה לה גם את הנסיעות והבייבי סיטר - קחי בחשבון... (-:

• הוסף לסימניות
בכלל אני לא מבינה אך עושים יריד לאמהות אבל אסור לבוא עם תינוקות. (לפחות בשעות הבוקר שאז באות רק אמהות שבבית ובד"כ ב"ה יש להם ילד קטן)

אצלי זאת הסיבה שאני לא הולכת....

• הוסף לסימניות
היה שם מבצע מי שרוצה ללדת בלניאדו ובסוף יולדת שם מקבלת טרמפולינה או מנשא (משהו בשווי 350 שקל יש לי כזאת טרמפולינה) אני מתכננת ללדת שם אז אולי יצא לי מזה משהו.. :)

• הוסף לסימניות
מי היתה? איך היו הכנריות אתמול והיום?
אחותי (בת 13) ניגנה שם, רציתי לבוא- ולא הלך לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה