דרוש מידע מאמן קשב למבוגרים

• הוסף לסימניות
חיפשתי אשכול מסודר עם מידע על מאמני קשב המותאמים לאורח החיים החרדי, אך לא מצאתי.
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות (במיוחד @יחזקאל קראוס @מנחה הורים-מאמן אישי ):

1. האם יש לכם המלצות על מאמני קשב באזור ירושלים או בית שמש?
  2. מהו טווח המחירים המקובל לאימון קשב?
  3. כמה זמן, בממוצע, נדרש לתהליך אימון?
  4. כל מידע נוסף על אימון קשב.
תודה רבה מראש על כל מידע שתוכלו לשתף.

• הוסף לסימניות
אימון קשב לבעלי הפרעות בקשב וריכוז הינו תהליך מלווה בד"כ,- למי שנוטלים כבר כדורים שהינם מעכבי חומר הדופמין שאחראי אצל מח האדם על הפיקוס ותשומת לב הממושכת ,
הוא מלמד לנהל חיי יום יום,משימות ,שליטה בדחפים ,למידת התנהלות עצמית ומספר פרקטיקות נוספות שחסרות בהרגלי המח של מי שעיניו וליבו נמשכים ,(בעיקר לדברים צבעוניים מרתקים קצרים או בעלי הישג רב בתקופות קצרות)מהר ולא מספיק ייסודי לדברים הדורשים עקביות ושגרה משעממים ביום יום.
הינו תהליך של 14 פגישות ויותר אך דורש מאמץ ועקביות וכל השאר תלוי במתאמן ובגיוסו לפעולה.
בנוגע למחיר אני לוקח 200 ואב החטוף המאמן המיתולוגי הר' צביקה מור לוקח 400 (הייתי ממליץ עליו בכל פה אך כל עוד בנו בעזה הקליניקות שלו סגורות)אז הכל תלוי בשנות הניסיון והשם הטוב של המאמן.

• הוסף לסימניות
אימון קשב לבעלי הפרעות בקשב וריכוז הינו תהליך מלווה בד"כ,- למי שנוטלים כבר כדורים שהינם מעכבי חומר הדופמין שאחראי אצל מח האדם על הפיקוס ותשומת לב הממושכת ,
הוא מלמד לנהל חיי יום יום,משימות ,שליטה בדחפים ,למידת התנהלות עצמית ומספר פרקטיקות נוספות שחסרות בהרגלי המח של מי שעיניו וליבו נמשכים ,(בעיקר לדברים צבעוניים מרתקים קצרים או בעלי הישג רב בתקופות קצרות)מהר ולא מספיק ייסודי לדברים הדורשים עקביות ושגרה משעממים ביום יום.
הינו תהליך של 14 פגישות ויותר אך דורש מאמץ ועקביות וכל השאר תלוי במתאמן ובגיוסו לפעולה.
בנוגע למחיר אני לוקח 200 ואב החטוף המאמן המיתולוגי הר' צביקה מור לוקח 400 (הייתי ממליץ עליו בכל פה אך כל עוד בנו בעזה הקליניקות שלו סגורות)אז הכל תלוי בשנות הניסיון והשם הטוב של המאמן.
א- איפה אתה מקבל?
ב- יש לזה קשר לשיטה של דר' (פרופ'?) אמנון גימפל?

• הוסף לסימניות
ממש תודה על התשובה שלך, זה מאד עזר, יש לי כמה שאלות ואודה אם תוכל להשיב

אני הבנתי שזה יכול לפעמים לבטל את הצורך לכדורים, זה נכון?
הכוונה למינימום 14 אבל אין מקסימום?
בנוגע למחיר אני לוקח 200
האם עושים את זה גם דרך זום?
אב החטוף המאמן המיתולוגי הר' צביקה מור לוקח 400 (הייתי ממליץ עליו בכל פה
כל הכבוד לך על הקטע הזה,
האם חיים דיין שמפרסם כאן גם מאמן?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
שמו מרדכי גלאצר הוא למד ברימון אך הוסיף גם אימון תפקודים ניהוליים שלא לומדים ברימון וכן התמקצע בנושאים נלווים כמו ניהול זמן ושינוי הרגלים. במסגרת האימון משלב גם CBT ומיינדפולנס לפי הצורך. האימון מאד ממוקד אינדיבידואלי ויעיל עם כלים שניתן ליישם בקלות לאורך זמן. לוקח 200 למפגש.
0527137658

• הוסף לסימניות
זה נכון זה בהחלט יכול לבטל את הצורך בכדורים בהמשך.
דרך הזום לא מומלץ ממש.
הפגישות במינימום הם בפועל לא פחות מ14 אך כפי שכתבתי הכל תלוי במאמן ובמתאמן.
חיים דיין הוא עו"ס ומנהל מכון הקשב שלמיטב ידעתי מלמד בדיוק את הנושא הזה בצורה קצת שונה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבעיקר הוא מלמד אימון קשב שע"י אן אל פי בלבד.
אני משתדל לשמור על ראש פתוח ולקחת מהכל את מה שנדרש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה