מאמנת מוצלחת

• הוסף לסימניות
מחפשת מאמנת מוכשרת, מוזיקלית עם סבלנות של ברזל וחיוך על הפנים?
בעלת נסיון , לריקודים מקהלות ומחזמר , בדיוק מה שצריך.
מנגנת ובעלת אולפן הקלטות
למעוניינות ניתן לפנות אלי באישי
ממליצה עליה בחום!!!!

• הוסף לסימניות
מחפשת 3 דברים?
או אחת עם שלושתם
?

• הוסף לסימניות
ריקודים ומחזמרים זה סיפור אחד מקהלה זה סיפור שני.
מי שיש לה אולפן לא תצא למקהלות.
באיזה עיר מדובר?

• הוסף לסימניות
את רוצה להמליץ על משהו או לקבל פרטים על אחת כזאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שח מט;1904075:
את רוצה להמליץ על משהו או לקבל פרטים על אחת כזאת?

למעוניינות ניתן לפנות אלי באישי
ממליצה עליה בחום!!!!

היא כנראה רוצה להמליץ על אחת כזו.

• הוסף לסימניות
חוששני שבהעדר התמקדות בתחום אחד בלבד- המאמנת המוצלחת תשאר מחוסרת עבודה וביקוש.
ואני לא מזלזלת בכלל! היא לכאורה אכן מוכשרת בכל התחומים, רק שזה קצת בעיה להצליח להיות שפיץ בכ''כ הרבה תחומים ביחד. והיום, כשב''ה השוק מוצף בכל התחומים הנ''ל- רק אם תהיי שפיץ תוכלי לשרוד. לא אני המצאתי אלא המציאות.

• הוסף לסימניות
טוב אז קודם כל רציתי להמליץ על חברה שלי שיש לה את כל המעלות שכתבתי ועוד יותר.
היא יודעת לאמן ריקודים מקהלות וכו' כך שמי שמחפשת בכל התחומים הנ"ל תדע שיש לי על מי להמליץ.
כרגע היא מתמקדת יותר באולפן ופלייבקים . אך אפשר גם באימון למה זה סותר?

• הוסף לסימניות
"תפסת מרובה לא תפסת"...

קצת מידי הרבה תחומים בשביל להצליח בהכל..

בכל מקרה, כדאי שתערכי את ההודעה, כי מהשאלה שלך נשמע שאת מחפשת מישהי כזו,
ולא ממליצה על משהי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה ילד זה;1905239:
טוב אז קודם כל רציתי להמליץ על חברה שלי שיש לה את כל המעלות שכתבתי ועוד יותר.
היא יודעת לאמן ריקודים מקהלות וכו' כך שמי שמחפשת בכל התחומים הנ"ל תדע שיש לי על מי להמליץ.
כרגע היא מתמקדת יותר באולפן ופלייבקים . אך אפשר גם באימון למה זה סותר?

זה סותר כי אם את משקיעה חצי מעצמך בכל תחום, לא תוכלי להגיע לשלם בשום תחום.
אני חושבת שעל זה נאמר (אני לא זוכרת את הביטוי המדויק באידיש)''הרבה מלאכות- מעט פרנסות''

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1905438:
זה סותר כי אם את משקיעה חצי מעצמך בכל תחום, לא תוכלי להגיע לשלם בשום תחום.
אני חושבת שעל זה נאמר (אני לא זוכרת את הביטוי המדויק באידיש)''הרבה מלאכות- מעט פרנסות''

"אסאך מלאכות ווייניג ברכות" (בהגיה חסידית)

• הוסף לסימניות
אני לא מסכימה איתכן.
אני לא רואה בזה שום סתירה. הכל זה בתחום המוזיקה. בימינו מי שחרוץ ויודע ומוכשר במגוון תחומים סיכוייו להצליח גבוהים יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה ילד זה;1906659:
אני לא מסכימה איתכן.
אני לא רואה בזה שום סתירה. הכל זה בתחום המוזיקה. בימינו מי שחרוץ ויודע ומוכשר במגוון תחומים סיכוייו להצליח גבוהים יותר.
התודה בטעות.
מצטרפת לאלה שמעלי. מידי הרבה תחומים יחד- קשה להאמין שתצא מזה תוצאה מקצועית.
(על החתום: מנצחת מקהלות בדימוס מהאסכולה העתיקה אז השקיעו בשירה טובה ונכונה, עיבוד מקצועי ותזמור אמיתי. את הכוריאוגרפיה השאירו למחוללות. אח... היו ימים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה ילד זה;1906659:
אני לא מסכימה איתכן.

כל יועצת עסקית שתשאלי- תחזק את דעתי :)
עדיף תחום אחד חזק מאשר אלף חלשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה