מידע שימושי מאמנת מקהלות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת טלפונים של מאמנות למקהלות ביה"ס
תודה לכולן!

• הוסף לסימניות
עדיף אזור המרכז, אך כל מספר של מאמנת תבוא בברכה!

• הוסף לסימניות
שושי טינקלרויט 0548442631
מקצועית מאד, עם המון ניסיון ויחס ואווירה טובה מאד בחזרות. (מבני ברק)

• הוסף לסימניות
יונית ברוינר (אשדוד) 9560633

• הוסף לסימניות
עידית קליינר
מפיקה מקהלות ברמה עשתה לסמינר הסניף ולחדש מחזור שלם יחד
מקהלות מדהימות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;766779:
שושי טינקלרויט 0548442631
מקצועית מאד, עם המון ניסיון ויחס ואווירה טובה מאד בחזרות. (מבני ברק)
שושי טינקלרויט מדהימה.

• הוסף לסימניות
עוד משהו,
אני מאמינה ששושי תוכל לכוון אותך למאמנות נוספות שהיא מכירה, אם היא תהיה עמוסה מידי.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על נערת סמינר מוכשרת,
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחב;766707:
אני מחפשת טלפונים של מאמנות למקהלות ביה"ס
תודה לכולן!
אם זה עדיין אקטואלי
בחורת סמינר עם נסיון באימון מקהלות גדולות
לפרטים:050-418-7116

• הוסף לסימניות
יש במודיעין עילית מאמנת מקהלות מקצועית ביותר!!!!
0556745169

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה