דרוש מידע מאמנת - קאוצרית מומלצת

• הוסף לסימניות
אשמח לנמלצות מבעלות ניסיון בלבד! על מאמנת אישית
בכמה מפגשים בד"כ מדובר? מה המחירים? האם היה שווה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני בעד. מניסיון אישי כמובן...
אם תרצי אפנה אותך לקאוצ'רית מנוסה ויר"ש, וזולה! (אפשר טלפונית)

אולי גם @יעל שיר-מאמנת תודעה תחכים אותנו :)

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
מחפשת המלצות על מאמנת מנטלית חרדית טובה.
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לנמלצות מבעלות ניסיון בלבד! על מאמנת אישית
בכמה מפגשים בד"כ מדובר? מה המחירים? האם היה שווה?
תודה רבה!
שלום וברכה,
כמאמנת אישית מוסמכת ומטפלת רגשית בגישת NLP – אני יכולה לומר מניסיון שליוויתי עשרות נשים בצמתי חיים משמעותיים, שכשיש חיבור אמיתי לתהליך – זה משנה חיים.
בדרך כלל תהליך כולל 10-12 מפגשים בממוצע, אבל לפעמים אפילו פגישה אחת מדויקת עושה הבדל גדול.
המחירים משתנים לפי סוג התהליך, אבל אני מציעה שיחת ייעוץ טלפונית ראשונית – ללא עלות וללא התחייבות, כדי להבין יחד מה מתאים לך.
אם תרצי – אשמח להכיר ולראות איך אפשר לעזור לך
כתבי לי בפרטי או תצרי קשר בטלפון 0522181656
תוכלי להתרשם מהאתר שלי https://www.betty-coachtherapy.com/
בטי לוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה