חלבי מאפה פסטה עם גבינות וטונה----לאוכלי חלב עם דגם, ואפשר גם בלי הדג

• הוסף לסימניות
אחד הדברים שגדלתי עליהם.
מאפה טעים, פריך מלמעלה כמו שרק פסטה שנאפית יודעת להיות.
השילוב עם הטונה הוא נהדר.
מי שלא אוכל חלב עם דגים יכול להשמיט את הדג, אבל אז זה כמעט פסטה מוקרמת אפויה, לא אותו דבר

IMG_3664_800x600.jpg

1 חבילה פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן.
1 שמנת לבישול או 1 גביע שמנת חמוצה
1.5 כוסות גבינה פתית גבינה צהובה + עוד קצת לפיזור למעלה
1 קוטג' 5%
2 טונה בשמן
מלח
2 כפות אבקת מרק פטריות

מסננים את הפסטה מנוזלי הבישול.
מוסיפים קוטג', שמנת, אבקת מרק, גבינה צהובה, מערבבים.
מסננים את הטונה מרוב השמן, מפוררים ומוסיפים לתערובת

אפשר לאכול בלי אפיה, אבל חבל לפספס את הפריכות של החלק העליון.

יוצקים לתבנית עגולה עמוקה או תבנית A4 מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות. מגבירים את החום ל 200 מעלות ואופים עוד כ-5-6 דקות להשחמה נאה.
מפזרים פתיתי גבינ"צ ואופים עוד 3 דקות להמסה של הגבינה.
IMG_3666_800x600.jpg

קצת מתפרק בפריסה וזה בסדר

• הוסף לסימניות
מתאים בחימום חוזר?
סעודה שלישית לדוגמא.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
וואו! זה מאכל הילדות שלי
טונהפיש קסרול (באנגלית זה נשמע נורמלי :p )
שדרוגים אפשריים:
להוסיף לתערובת תירס/ אפונה/ בצל קצוץ דק מאד
לאפות יותר זמן אם רוצים שייפרס יפה, ואפשר לפזר פירורית זהב מעל כדי שהגבינה שם לא תתייבש. גם מוסיף לקריספיות.

• הוסף לסימניות
וואו! זה מאכל הילדות שלי
טונהפיש קסרול (באנגלית זה נשמע נורמלי :p )
שדרוגים אפשריים:
להוסיף לתערובת תירס/ אפונה/ בצל קצוץ דק מאד
לאפות יותר זמן אם רוצים שייפרס יפה, ואפשר לפזר פירורית זהב מעל כדי שהגבינה שם לא תתייבש. גם מוסיף לקריספיות.
אכן
טונה קסרול [אצלינו זה היה בלי הפיש בשם המאכל]

אנחנו אוהבים לא אפוי מדי כדי שישאר לח כמו מוקרם בפנים

אבל כל ההצעות הנ"ל נכונות למי שאוהב.

• הוסף לסימניות
אני מכינה משהו דומה ממש רק בסיר
יוצא מעולה
ממש מתחשק לי לנסות בתנור
נראה מצוין

• הוסף לסימניות
אם אני מכינה עם טונה במים יש עניין להוסיף לה משהו או שההבדל לא יהיה מורגש בטעם בגלל הגבינות?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה