מאפיינים, מעצבי אפליקציות ואתרים? הכירו את figma :)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
קראתי קצת על פיגמה, ניסיתי ואין מה לומר, נהינתי
עדיין לא עבדתי על מוצר ממש
אבל --
נראה מבטיח.
נסו, תחסכו זמן, ואל תשכחו לשתף ולחו"ד אם אהבתם!
(שלום ולא להתראות- ADOBE)

https://www.figma.com

סרטונים פתוח בנטפרי:

הדרכה בסיסית
https://www.youtube.com/watch?v=RFi7wQHUP0c

פרוטוטייפ
https://www.youtube.com/watch?v=ex9r...ature=youtu.be

developer handoff
https://www.youtube.com/watch?v=tVPH...ature=youtu.be

• הוסף לסימניות
אם את נפרדת מאדובי אז רק בעד לעבור לSketch :) (מומלץ!)
כדאי לבדוק בFigma את האינטגרציה עם כלים צד שלישי - למי שרגיל לעבוד עם כלי מסויים וייתכן שאין (עדיין) חיבור.
אבל בהחלט שווה לנסות עליה - במיוחד מי שעובד בצוות!

• הוסף לסימניות
sketch הוא כלי מדהים, היום עוברים אליו יותר ויותר, הבעיה היא שאפשר לעבוד איתו רק במחשבי מק,
היתרון של פיגמה הוא שאפשר מכל מחשב...לא בדקתי אותו מספיק אבל ראיתי באיזשהו מקום שכותבים עליו-באתר מגזין פיקסל פרפקט,
החסרון שמצאתי בו בניסוי זריז, הוא שבעצם זה מבוסס על אינטרנט, תכלס אין לי קובץ אמיתי כמו באילוסטרייטור או פוטושופ שאני שומרת אצלי ...אולי אני טועה ויש אופציה כזו...אבל נראה לי שלא.
סתם כך, ממליצה להירשם לקבל את המגזין, יש שם המון חומר על טרנדים וכלים לעיצוב דיגיטל, (אין לי שום קשר ליזמים , רק נהנית לקבל מידי פעם)

• הוסף לסימניות
סקצ' הוא כלי נהדר
חייב מחשב מאק
ועוד חיסרון-שצריך הרבה פלאגינים לסנכרן איתו כדי לאפשר הרבה אופציות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ גולד;n5069724:
sketch הוא כלי מדהים, היום עוברים אליו יותר ויותר, הבעיה היא שאפשר לעבוד איתו רק במחשבי מק,
היתרון של פיגמה הוא שאפשר מכל מחשב...לא בדקתי אותו מספיק אבל ראיתי באיזשהו מקום שכותבים עליו-באתר מגזין פיקסל פרפקט,
החסרון שמצאתי בו בניסוי זריז, הוא שבעצם זה מבוסס על אינטרנט, תכלס אין לי קובץ אמיתי כמו באילוסטרייטור או פוטושופ שאני שומרת אצלי ...אולי אני טועה ויש אופציה כזו...אבל נראה לי שלא.
סתם כך, ממליצה להירשם לקבל את המגזין, יש שם המון חומר על טרנדים וכלים לעיצוב דיגיטל, (אין לי שום קשר ליזמים , רק נהנית לקבל מידי פעם)

ניתן בהחלט לשמור קובץ .fig
יש חסרון אחר: אין תמיכה בrtl
מעבר לזה - זה כלי מעולה ונוח, שבעצם מקבץ בתוכו 3 פלטפורמות: גם עיצוב, גם פרוטוטייפ (מחליף את marvel/invision וכו') וגם קוד (במקום zeplin/avocode)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צנצנת;n5070935:
מעבר לזה - זה כלי מעולה ונוח, שבעצם מקבץ בתוכו 3 פלטפורמות: גם עיצוב, גם פרוטוטייפ (מחליף את marvel/invision וכו') וגם קוד (במקום zeplin/avocode)

אז מה בעצם עושים כשצריכים לעצב ל-rtl?

• הוסף לסימניות
כותבים הפוך... שווה את זה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צנצנת;n5070935:

אכן עברת לעצב בזה? ניסיתי לשחק עם זה כמה פעמים, היה נראה נחמד מאד, אבל לא קרה שום דבר מאז שבאמת עברתי לעבוד שם.
שתפי בחוויות ובסיבות שגרמו לך לעזוב כל דבר אחר ועברת לעבוד בפיגמה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיון;n5069617:
אם את נפרדת מאדובי אז רק בעד לעבור לSketch :) (מומלץ!)
כדאי לבדוק בFigma את האינטגרציה עם כלים צד שלישי - למי שרגיל לעבוד עם כלי מסויים וייתכן שאין (עדיין) חיבור.
אבל בהחלט שווה לנסות עליה - במיוחד מי שעובד בצוות!

סיון, את עובדת בסקצ'?
נראה לי סופית אני קונה מק, זהו :)

(אני אומרת את זה פעם בחודש כבר כמה שנים, וכל פעם יש מישהו תורן שמשכנע שזה ממש לא כדאי לי לעבור ;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי.;n5074200:
אכן עברת לעצב בזה? ניסיתי לשחק עם זה כמה פעמים, היה נראה נחמד מאד, אבל לא קרה שום דבר מאז שבאמת עברתי לעבוד שם.
שתפי בחוויות ובסיבות שגרמו לך לעזוב כל דבר אחר ועברת לעבוד בפיגמה...

עברתי.
וזה פשוט מהפך.
בעיקר בעניין השיתוף עם צוותי הפיתוח.

• הוסף לסימניות
מעניין, לא ניסיתי את פיגמה (כ"כ קשה לעזוב את התוכנות המוכרות שהעבודה טסה איתן!)
אבל שמעתי שאינוויז'ן מפתחים עכשיו את אינוויז'ן סטודיו שאמור גם לעשות חיים קלים יותר ולהיות עוד יותר נוח... שווה לעקוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה