מאפין לחיצה על תמונה HTML ...

• הוסף לסימניות
יש לי דף HTML שהניתי בצורה של BS שאני מציגה בה תמונות אני רוצה שכאשר לוחצים על תמונה מסוימת יוצג לי מתחתיה כיתוב ,
לא שיפתח לי דף חדש אלא שמתחת התמונה יוצג כיתוב עם התמונה .
איך אני יכולה לעשות את זה יש ארועים שמגדירים בHTML או שאני צריכה לכתוב קוד JS , (אני לא כ"כ טובה בJS אשמח לקבל דוגמאות ... )

• הוסף לסימניות
הקישור הזה הראה לי איך כשלוחצים על התמונה מוחלף הכיתוב, אני מעונינת שכשעוברים על התמונה תיהיה אפשרות ללחוץ עליה ולקרוא אודות המוצר ...
(התמונות הם של מוצרים למכירה ) ואם ילחצו עליה אז יפתח בשורה מתחתיה התאור על המוצר ותמונה , (בניתי את זה בצורה של BS חלוקה לעמודות ושורות )

יש אפשרות כזו ?

• הוסף לסימניות
לא כ''כ ברור מה ההבדל מבחינתך כשעוברים על התמונה (hover) לבין כשלוחצים )click(
בכל מקרה את עושה מתחת התמונה div מוסתר שיוצג כשאת רוצה ע''י פונקצית js

• הוסף לסימניות
זה הפונקציה שרשמתי עבור הלחיצה :

<script type="text/javascript">
function aa() {
$(document).ready(function () {
$("#container marketing").click(function () {
$("#content").toggle('fast');
});
});
}
</script>

ופה קראתי לפונקציה בתגית התמונה של 2 הdiv ים :
onclick="aa()"

זה לא עובד לי ואני לא מצליחה להבין מה הבעיה .

• הוסף לסימניות
את יכולה ליצור דיב אבסולוט מתחת לדיב עם התמונה, ולהגדיר לו שיהיה hidden ושיוצג visible בלחיצת עכבר click [או מעבר עכבר hover]. לא חייבים JS בשביל זה. ב HTML עושים בדיוק באותה הצורה כמו שבונים תפריט נסתר

• הוסף לסימניות
תודה הצלחתי וזה עובד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה