- הוסף לסימניות
2 ביצים גדולות
עם או בלי הקצפה?מערבבים את כל החומרים בקערה
2 ביצים גדולות
עם או בלי הקצפה?מערבבים את כל החומרים בקערה
בלי הקצפהעם או בלי הקצפה?
אפשר לערבב בכף/ מטרפה?מתכון לכ-15 מאפינס בינוניים, 25 קטנים
רכיבים:
6 ביצים
1 כוס קוואקר
1 ו-1/2 כוסות סוכר חום
1 כוס סוכר לבן
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
4 כוסות קמח מלא
1 ו 1/4 כוסות חלב סויה, מים או מיץ
3/4 כוס שוקולד צ'יפס לבן
3/4 כוס שוקולד צ'יפס חום
2 סוכר וניל
הקציפי ביצים שלימות עם סוכר חום וסוכר לבן במהירות גבוהה במשך מספר דקות עד לקבלת תערובת תפוחה. הורידי את מהירות ההקצפה והוסיפי את השמן בזרם דק.
ערבבי את הקמח עם אבקת האפיה, קואקר והסוכר וניל. הוסיפי לביצים לסירוגין עם חלב הסויה או תחליפו.
הוסיפי את השוקולד צ'יפס.
מלאי תבניות מאפינס עד לגובה 2/3.
אפי ב 180 מעלות כ-35 דקות עד שקיסם יוצא יבש ממרכז המאפינס.
אחסני בחוץ, בקופסא אטומה ליומיים או בהקפאה לזמן ממושך יותר.
אפשר.אפשר לערבב בכף/ מטרפה?
את יכולה להוסיף עוד חצי כוס קמח במקום הקואקרוגם - אפשר להמיר קוואקר בקמח? בדיוק נגמר לי.
תכניסי אותם לשקית עם מעט קמח ולנער- שיצופו בקמח לפני שאת מוסיפה לבלילה.סתם ככה אני שנים מחפשת פתרון לשקיעת השוקולד צ'יפס בעוגות, ושאלתי שפיות וסתם נשים מנוסות, כולל באשכולות פרוג, ואף אחת לא נתנה עיצה מועילה. (כמו לקמח/לקרר/לחמם את הש. צ'יפס ועוד)
גם את מה שהצעת כאן עלה בדעתי מזמן ולא הועיל, מפני שכמה דקות לאחר תחילת האפיה כבר נוצר קרום דקיק אפוי ואז השוקולד צ'יפס נשאר מעל העוגה ולא נטמע.
רק בעוגות סמיכות יחסית, זה פחות שוקע.
בקיצור, כמו שלמדתי ממך המון בנושאי הקולינריה השונים - פרקטיקות, מתכונים ומה לא, אולי תצליחי להמציא משהו שיפתור את הנושא. הילדים שלי מכריחים אותי כמעט בכל מאפה לדחוף שוקולד צ'יפס, ושום טורט לא שווה בלעדיו, והשקיעה שלהם מציקה ...
בלי ביצים?שבוע טוב!
הכנתי השבוע מאפינס יחסית בריאים:
2 כוסות קוואקר
כוס קמח (*אישית - רציתי שיהיה ללא גלוטן, ולכן טחנתי כוס קוואקר).
חצי כוס סירופ מייפל טבעי
חצי כוס שמן
כף אבקת אפיה
חצי כפית קינמון
2/3 כוס נוזלים (אני שמתי מים).
אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס, אני קצצתי בערך 70 גרם שוקולד מריר 90%.
מערבבים הכל, שופכים למנג'טים, אופים על 190 מעלות ל15-20 דקות.
כתבתי שלא עובד.ואף אחת לא נתנה עיצה מועילה. (כמו לקמח...
שוב שואלת: בלי ביצים?שבוע טוב!
הכנתי השבוע מאפינס יחסית בריאים:
2 כוסות קוואקר
כוס קמח (*אישית - רציתי שיהיה ללא גלוטן, ולכן טחנתי כוס קוואקר).
חצי כוס סירופ מייפל טבעי
חצי כוס שמן
כף אבקת אפיה
חצי כפית קינמון
2/3 כוס נוזלים (אני שמתי מים).
אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס, אני קצצתי בערך 70 גרם שוקולד מריר 90%.
מערבבים הכל, שופכים למנג'טים, אופים על 190 מעלות ל15-20 דקות.
מתנצלת ממש. לא זוכרת כבר את המתכון הזה, ולכן לא יודעת לענותשוב שואלת: בלי ביצים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //