מידע שימושי מאפרת בירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות המלצות על מאפרת לאירוע בירושלים,
בסגנון טבעי ועדין.
אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי פצצה!!!!
והמון המלצות עליה!
קוראים לה ציפי בורזיקובסקי מספר הטלפון שלה זה 0527170430.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה מנסיון על ציפי (גילוי נאות - היא לקוחה שלי)
יש הרבה המלצות עליה כאן בפורום

• הוסף לסימניות
כנ"ל.
ציפי מדהימה,
מאפרת עדין ועמיד!

• הוסף לסימניות
בתאל ועקנין מרמות
מאפרת טבעי ויפה
נהנינו מאד מאד
אם את רוצה תמונות תשלחי לי מייל באישי

• הוסף לסימניות
מלי ביטון
0527682041

אחת החזקות! (והעדינות...)

• הוסף לסימניות
תהילה לאופר- אלופה ברמות!!
הבאנו אותה במיוחד לב"ב בשביל איפור.
ממליצה מאאאאד

• הוסף לסימניות
בת שבע גרוס, גרה ברוממה, מאפרת אלוף ומקצועי, גם 24 שעות אחרי עוד תצטרכי לגרד....
אם את רוצה טלפון תכתבי לי באישי

• הוסף לסימניות
ציבי אביעזרי 0527167740
אחת אלופה, מאפרת בדיוק לפי מה שאת רוצה
(אגב היא גם מסתרקת, מהמם!!!)

• הוסף לסימניות
לקחתי את מירי פלדמן
מרמת שלמה ומאוד מאוד נהנתי, הן מהשירות והן מהמקצועיות,
ממליצה מאוד -
0527172601

• הוסף לסימניות
אני לקחתי את רבקי מלוביצקי לחתונה שלי ,אחותי עשתה אצלה אח"כ
מרוצים בטירוףףף , עמיד ברמות
המספר שלה: 0548412185

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה