מידע שימושי מאפרת במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
מחפשת מאפרת ליום חמישי הקרוב.
מישהי טובה ולא יקרה, אשמח מאד להמלצות וטלפונים!

• הוסף לסימניות
מירב בטיטו 054-483-7272
ציפי רוזנטל 0585050560
שתיהן מעולות, מניסיון!

• הוסף לסימניות
יש אחת מעולה בשם שושי פלדשטיין.
מומלצת בחום!!!
הטלפון שלה: 052-431-3745

• הוסף לסימניות
אם את רוצה משהי באמת ליגה זו אורלי חרר מאפרת מדהים!! אני תמיד עומדת נפעמת אל מול התמונות שלה
052-760-4334

• הוסף לסימניות
חשוב לי לציין:
מדובר באירוסין של אח, אני לא מחפשת ליגה ולא מחפשת יקר. אני מחפשת מישהי זולה וטובה עם המלצות.
תודה לכל העונות!

• הוסף לסימניות
שושי פלמר
אלופה
לא תקח לך יותר מדי לארוסין של אח
0583248902

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי זולה ומהממת
בחפציבה.

• הוסף לסימניות
רבקי זילבר אלופה!!! 0527144041
אושרית מלכא אלופה!! 0548445386

בסביבות 80-120
לא זוכרת בדיוק

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
האם יש עוד המלצות למאפרת טובה, שמאפרת עדין?
אשמח לשמוע!
צביה ליבו
איפור טבעי, זוהר, נסיכי ( הראשונה שאהבתי איך שהוציאה אותי)
עד לא מזמן גרה במודיעין עילית לדעתי עברה משם אבל ייתכן שעדיין באה לאיפורים
אם תרצי אחפש לך מספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה