עזרה מאפרת כלות בירושלים

• הוסף לסימניות
אני צריכה מאפרת כלות בירושלים שפנויה לאפר כלה מהדרום ליום ראשון הקרוב י"ד חשוון דחוף מאוד!!!

• הוסף לסימניות
מכירים מישהי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הודעה שקיבלתי ממאפרת אלופה ומיוחדת:

במסגרת התנדבות והתגייסות עמ"י החלטתי גם לנסות למצוא את התרומה שלי.
אם אתן יודעות על כלה מהדרום שמעבירה את החתונה שלה לירושלים ובעקבות כך אין לה מאפרת אשמח לשמח אותה ולאפר אותה חינם!!
*כמוכ הנחה משמעותית לתושבות הדרום.
*בכפוף לזמינות ותאריכים פנויים

אוכל לשלוח לך פרטים במייל

• הוסף לסימניות
אני יכולה .. את יכולה ליצור איתי קשר .
0583233276 נחמי

• הוסף לסימניות
מילי סעדון
היא אחת האלופות ולוקחת מחיר ממש זול
מניסיון אני ממש ממליצה
0527658211

• הוסף לסימניות
מחפשת מאפרת ומסרקת לכלה מאיזור ירושלים, מישהי ברמה - תותחית עלא זולה אבל עם מחירים שפויים,
חתונה בשבט, מתארגנת באיזור מבשרת ציון
אפשר גם מסרקת ומאפרת בנפרד
אשמח להמלצה ושלא תהיה פקצה, אישה יראת שמיים וחמודה : )

• הוסף לסימניות
מחפשת מאפרת ומסרקת לכלה מאיזור ירושלים, מישהי ברמה - תותחית עלא זולה אבל עם מחירים שפויים,
חתונה בשבט, מתארגנת באיזור מבשרת ציון
אפשר גם מסרקת ומאפרת בנפרד
אשמח להמלצה ושלא תהיה פקצה, אישה יראת שמיים וחמודה : )
מירי פלדמן מאפרת ומתסרקת ברמה גבוהה מאוד,
עם המון המון המלצות כאן בפרוג,
מחירים נוחים והמון המון סבלנות...
0527172601
מפרסמת כאן בפרוג -

• הוסף לסימניות
מילי סעדון
היא אלופה
אני לקחתי אותה כמה פעמים והייתי ממש מרוצה
היא לוקחת מחירים ממש סבירים
והיא עובדת בשיתוף פעולה עם מתסרקת ממש טובה
הם הולכות הרבה ביחד
0527658211 וזה המייל שלה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יכולה להמליץ על עדינה מראלי ממודיעין עילית.
תותחית ממש .

• הוסף לסימניות
היי , יכולה לדבר איתי ..
אני לוקחת מחיר טוב !
0583233276 טלפון ווטסאפ או במייל שלי nechami276 שטרודל ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה