מאפרת לכלה ולמשפחתה במודיעין עלית

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות.
חשוב מאפרת שנותנת מראה טבעי ועמיד

• הוסף לסימניות
יעל מינס-0548479901
ממליצה בחם! היא מאפרת בשיטת האיירברש
טבעי, נעים על העור, לא נוזל ולא מגרד
שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על נחמי עקשטיין, מאפרת כלות וארועים עם נסיון רב וים של סבלנות, היא איפרה את הבת שלי לפני החתונה והיינו מרוצים עד הגג 052-7623794

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב
זה כבר ממש דחוף.
יש עוד שממליצות על אלה כאן מהרשימה?

• הוסף לסימניות
רחלי ברלנד - מאפרת מקסים, טבעי מאד , ובאופן כללי יודעת להתאים את עצמה ללקוחה ולסגנון באופן מושלם 0527619324

• הוסף לסימניות
רבקי פורדשם,
ונחמי איזנבאך,
שתיהן אלופות, והאיפור נשאר עמיד מושלם,
ממליצה בחום!!!

• הוסף לסימניות
ליבי הר זהב
ממליצה בחום
0527140595

• הוסף לסימניות
שרה גדי אלופה!
היא איפרה אותי, את אמי ואחיותי לחתונה שלי
בזריזות מדהימה ותוצאה מדהימה עוד יותר!
המספר שלה : 0527113456

• הוסף לסימניות
תודה לכולן
ננסה לברר על השמות שנתתן כאן.

בינתיים שום המלצה לא חזרה על עצמה....

• הוסף לסימניות
אסתי אביב מאפרת מושלם.
אושרית סרי תסרוקות

• הוסף לסימניות
אריאלה גוטמן- אלווופה
053-3169454

• הוסף לסימניות
אראלה גוטמן מקועית ומאפרת מטורףףףףףףףףףף
אני גם אוהבת את הסיגנון של עירי פרנקל

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על נחמי אייזנבך!!!!
המספר שלה הוא 0527627442
מאפרת ומתסרקת אלופה!!!!!!!!!
ניסיתי אחרות וחזרתי בסוף רק רק אליה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה