כללי מאקסל לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ אקסל של כל זמני השנה, ואני צריכה לעצב מזה יומן שבועי. זה אכן מסובך!!@
אשמח להדרכה שלב אחרי שלב איך אני מייבאת את האקסל לתוך המסגרות שבניתי בדפי האב
(הבנתי איך לייבא עמודה רלוונטית לתיבת טקסט אבל השרשור לכל התיבות לא עובד לי טוב, ובכלל - אשמח לעשות את זה נכון)

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;1351132:
יש לי קובץ אקסל של כל זמני השנה, ואני צריכה לעצב מזה יומן שבועי. זה אכן מסובך!!@
אשמח להדרכה שלב אחרי שלב איך אני מייבאת את האקסל לתוך המסגרות שבניתי בדפי האב
(הבנתי איך לייבא עמודה רלוונטית לתיבת טקסט אבל השרשור לכל התיבות לא עובד לי טוב, ובכלל - אשמח לעשות את זה נכון)

תודה!

יש לייבא לאינדזיין ולהמיר לטקסט. לא יילך השירשור כראוי כל עוד זה עדיין טבלה.

• הוסף לסימניות
כלומר ראשית לייבא לאינדיזיין ולהמיר לטקסט
ולאחר מכן להשתמש בקובץ אינדיזיין עבור שרשור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;1351175:
כלומר ראשית לייבא לאינדיזיין ולהמיר לטקסט
ולאחר מכן להשתמש בקובץ אינדיזיין עבור שרשור?

שלב ראשון אכן
שני לא משרשרים את קובץ האינדזיין אלא מעתיקים את הטקסט מתוכו ואותו מדביקים בתיבה הראשונה ומשם ואילך משרשרים שרשור אוטומטי עם שיפט לתיבה הבאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה