מידע שימושי מבוגרים גם מתחפשים ?

• הוסף לסימניות
מבוגרים זה תלוי בסגנון שלהם.
או שהם נורא מגניבים או קצת פתוחים
אבל אפשר לעשות תחפושות משפחתיות שהן כן מקובלות
נניחהילד והילדה מתחפשים לחסידים אז גם ההורים
או נניח משמר המלכה- אז ההורים שמים חולמה כזאת של בריטניה.
בדרכ דברים יותר בקליל
כמו חולצה, עניבה או כובע

• הוסף לסימניות
מבוגרים זה תלוי בסגנון שלהם.
או שהם נורא מגניבים או קצת פתוחים
אבל אפשר לעשות תחפושות משפחתיות שהן כן מקובלות
נניחהילד והילדה מתחפשים לחסידים אז גם ההורים
או נניח משמר המלכה- אז ההורים שמים חולמה כזאת של בריטניה.
בדרכ דברים יותר בקליל
כמו חולצה, עניבה או כובע
משפחתי לא הולך...
כולם אנשים רציניים...
זה רק אני :sne:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אני אתן רשימה מה כבר הייתי זה יעזור?

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו כמה שנים תחפושות משפחתיות היה מוצלח ברמהה, שנה אחת עשינו ברסלבים, שנה אחת דתי לאומי, היה מרוקאים, ערבים, אנחנו משפחה גדולה עם ילדים גדולים ממש (הקטנים התחפשו לתחפושות שלהם) וזה יפה מאד אני מחפשת רעיון לשנה זו, אשמח אם י שלמשהי עוד רעיון

• הוסף לסימניות
צוות רפואי
סמיילים
ליצנים
המנגנים
חקלאים בשביתה

• הוסף לסימניות
אולי תמצא משהו שקשור לשם או לאישיות שלך?
כשזה אחד זה מגניב

אצלנו באחת הפעמים נערה בשם שרה, התחפשה לשרה שנירר (שנורר), עוד אח (כבר לא זוכרת את הקשר) התחפש לג'ו עמר עם הגיטרה והמנדולינה, כל פעם צריך לנחש את התחפושת והקשר, וזה נחמד וכיף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה