קצת משנה באיזה רמה מדובראשמח לעזרתכם, איפה אפשר להתכונן למבחן אמירנט הכי טוב?
מחפשת משהו שיתן לי תרגול מסיבי...
או אפ' המלצה על מורה פרטית לכך...
מאיפה אגב אפשר ללמוד את הרשימות מילים אם אני מעונינת בכך?קצת משנה באיזה רמה מדובר
האם מדובר בדוברת אנגלית שרוצה ללמוד איך להתכונן למבחן ולקבל פטור או כמעט פטור
והיא מסוגלת לשנן מאות מילים משפטים וכללים כי יש לה את ההקשרים
או האם מדובר באחת ברמת סיום תיכון שרוצה בעיקר ללמוד את הטכניקות ניחוש מושכל איך לצלוח כמה שיותר, ואולי קצת להוסיף אוצר מילים
חפשו בגוגל אוצר מילים אנגלית לפסיכומטרי - זה בדיוק אותו דברמאיפה אגב אפשר ללמוד את הרשימות מילים אם אני מעונינת בכך?
לא דוברת, רוצה להפחית קורסי חובה שאצטרך בזמן הלימודים,קצת משנה באיזה רמה מדובר
האם מדובר בדוברת אנגלית שרוצה ללמוד איך להתכונן למבחן ולקבל פטור או כמעט פטור
והיא מסוגלת לשנן מאות מילים משפטים וכללים כי יש לה את ההקשרים
או האם מדובר באחת ברמת סיום תיכון שרוצה בעיקר ללמוד את הטכניקות ניחוש מושכל איך לצלוח כמה שיותר, ואולי קצת להוסיף אוצר מילים
יש לאשכולות משהו נחמד בתור התחלה ומיקודלא דוברת, רוצה להפחית קורסי חובה שאצטרך בזמן הלימודים,
יש אתר מסוים שבו הכי מומלץ ללמוד מילים וטכניקות?
מכירה מישהי שהתקדמה מאוד בעזרת צ'אט gptמחפשת משהו שיקדם אותי מאד - בתקופה קצרה...
תודה, אנסה את זה.מכירה מישהי שהתקדמה מאוד בעזרת צ'אט gpt
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים